2777
2789
عنوان

بگم بهش یا نه بیاین لطفاااا

74 بازدید | 10 پست

یکی هس چن روزه باهاش چت میکنم هردومون تو یه شهریم ایم و فامیلی مو میدونه حالا میگه خونتون کجاس ؟ بگم یا نه 

شهرمون هم کوچیکه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم نمیگفتم

منم نگفتم میترسم بشناسه ولی ناراحت شد 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مثلا میخواد چیکار کنهمنم باشم از پسر میپرسم

نمدونم شهر کوچیکه میترسم بشناسه یا پشت سرم چیزی بگه 

چی میپرسی 

من بودم نمیگفتم

پسره کات کرد رفت و پیام اخرمو سین زد ج نداد

الان بعد چند روز یه شماره با کد استان اون پسره زنگ زد برداشتم حرف نزد هیچی نگفت

زدم تو تلگرام اسم دختر بود

عجیب نیس؟

یعنی خودش بود؟؟

😘Thanks GOD