2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینم ۴۸کیلو با قد ۱۷۱ وای خیلی لاغرم چه کنیم

منم 170 با 47 و ب نظرم خیلی خوبه هم شکم تخته هم کمر باریک تناسب داره و تناسب اندام مهمه من خوشم میاد 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

قبل از نهار و شام بیس دقیقه ورزش کن. کم کم شدت ورزش رو بیشتر کن، نه دویدنا. وزنه زدن، و... 

ده دقیقه بعدش غذا بخور. هم اشتهات زیاد میشه هم جذب بدنت میشه. ماهی 2 تا 5 کیلو، بسته به حجم و نوع غذات چاق میشی، و چاقیتم گوشت میشه نه چربی

من با یدونه بچه  باز همین وزنم با قد ۱۶۵

لاغرم ‌هیچ راهی هم جز زیاد غذا خوردن برای چاقی فکر نمیکنم باشه 

یه مدت بی اشتها بودم و موقع غذا حالت تهوع داشتم  که دکتر داخلی بهم قطره متوکلوپرومید داد کاملا خوب شدم

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

کاش نصف وزن من برای تو میشد آبم میخورم میاد روم بی صاحاب دیگه نمیکشم

من هرچی میخورم انگار ن انگار . جدیدا هم ک بی اشتها شدم .ینی ی روز کامل چیزی نخورم بازم گرسنم نمیشه😩

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
من هرچی میخورم انگار ن انگار . جدیدا هم ک بی اشتها شدم .ینی ی روز کامل چیزی نخورم بازم گرسنم نمیشه😩

من برعکسم ولی خدایی زیاد نمیخورم ولی سوخت وساز بدنم صفره موندم چیکار کنم