2777
2789
فکر میکنم شیائمی بتونی بخری با۹ تومنمنم دنبال گوشی ام یه سامسونگ متوسط بیست تومنه

آره میخوام واسه مادربزرگم بخرم خودم سامسونگ دارم 

دیگه یا شیائومی یا نوکیا هوشمند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی چرا به نامزدم میبالم

حالا توخودتو دار بزن بگو شوهر نیس

عاشقم که هست

میبالم بهش چون گوشی ک تو با این قیمت دنبالشی رو ده برابر بهتر گرون تر ازشو میتونه بخره و من اب تو دلم تکون نخوره چون همچین مردی اطرافت ندیدی طبیعیه نفهمی چی میگم

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

میدونی چرا به نامزدم میبالم حالا توخودتو دار بزن بگو شوهر نیس عاشقم که هستمیبالم بهش چون گوشی ک تو ب ...

تو واقعا معلمی؟

یا مشکل بینایی داری

گوشی دست من الان 100میلیون قیمتشه اگه سواد داشته باشی گفتم برای مادربزرگم

چقدر حقیری که بخاطر گوشی به دوست پسرت میبالی البته طبیعیه چون ادم دنبال عقده هاش میره

بعدم این پیام مال پارساله که گوشی مثل الان گرون نبود

تو واقعا معلمی؟یا مشکل بینایی داریگوشی دست من الان 100میلیون قیمتشه اگه سواد داشته باشی گفتم برای ما ...

سقف ارزوهات همینه

کاش یه مردم تو رو میخواست بخاطرت ب اب و اتیش میزد تا تو ام از این تاپیکا بزنی

وگرنه من تاپیک کنکورامو زمانی ک تو پستونک میخوردی زدم

آرزوهای تو برا ما خاطرس

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

سقف ارزوهات همینه کاش یه مردم تو رو میخواست بخاطرت ب اب و اتیش میزد تا تو ام از این تاپیکا بزنیوگرنه ...

خوشبختانه اونقدر از سمت پدرم محبت دارم که با محبت های ی پسر ذوق مرگ نشم و اینجا عنوان نکنم .

بعدشم من پسری با شرایط دوست پسر تورو حتی حق حرف زدنم بهش نمیدم چه برسه به دوستی و ازدواج

ثانيا فرهنگیان انقد واسه من بی اهمیته حتی کنکورشو هم ثبت نام نکردم پارسال ،صد سال با رشته خودم عوضش نمیکنم.