2777
2789
عنوان

تجربم از سه بار زایمان طبیعی

535 بازدید | 44 پست

سلام دوستان

همیشه بین سزارین و زایمان طبیعی اختلاف هست که کدوم بهتره.

اولا اینو بگم که واسه من اینطور نبود که میگن اگه فاصله زایمان ها کم باشه درد زایمان کمتر میشه.نه اینطور نیست.

فقط‌زمانش کمتر‌میشه.

زایمان اول۱۵ ساعت

دوم ۱۲

سوم ۷ ساعت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه خدا بهم بچه بده سزارین رو انتخاب می‌کنم دلم میخاد بیهوش باشم چیزی رو نبینم حتی به قیمت جونم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

در مورد زیبایی و تنگی

خیلی بستگی به ژنتیک هرکسی داره

من قبل زایمان اولم بدنسازی کار میکردم و وزنه‌سنگین میزدم اما واژنم حین رابطه هوا میرفت توش

بعد از زایمان اولم که بخیه خوردم اولش خیلی تنگ بود بعدش کم کم دوباره مثل قبل شد

سر زایمان دومم بخیه نخوردم و اولش یکم گشادتر از قبلا بود تا حدود یک سال اینجوری بودم ولی بعدش کم کم دوباره برگشت به حالت اول

بچها این صحت داره که با زایمان طبیعی واژن گشاد میشه بعدش؟

شکلش یکم تغییرمیکنه گشاد رونمیدونم برای همه هست یانه چون برمیگرده وجمع میشه دیگه فقط قبل وبعد داره 

یه بچه است دیگه بزرگه😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

لعنت به زایمان طبیعی .

اسمشو میشنوم تمام بدنم میلرزه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم دوبار زایمان طبیعی داشتم .. اولی فوق العاده راحت بود

من تازگی متوجه شدم یکی از دلایل زایمان راحت، ب طرز قرارگیری سر و صورت بچه ربط داره.من بچه اولم دختر بود و سنمم کم بود و بی تجربه ولی صدام در نیومد موقع زایمان. ولی پسرم..اخ پسرممم .. خیلی اذیت شدم با اینکه وزناشون یکی بود

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))