2777
2789
عنوان

دانشجوهای پیراپزشکی بیاین

125 بازدید | 9 پست

رشته های مامایی علوم آزمایشگاهی رشته ژنتیک رشته میکروبیولوژی و رشته های فیزیوتراپی رادیولوژی اتاق عمل 

هوشبری اینا همشون چهار سال طول میکشه مدت تحصیلشون؟

پس چرا بعضی ها پنج شیش سال طول میکشه تا مدرک لیسانس یکی از این رشته های پیراپزشکی بگیرن ؟؟ 

لیسانس 4 ساله 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میفتن درسارو

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

همشون طول مدت تحصیل شون ۴ ساله ( کارشناسی)

دو سال هم طرح اجباری میرم بعد مدرک شوم آزاد میشه

کسی که طول مدت تحصیلش طولانی میشه احتمالا واحد مانده شده یعنی نتونسته به موقع پاس کنه واحداشو

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

همشون طول مدت تحصیل شون ۴ ساله ( کارشناسی)دو سال هم طرح اجباری میرم بعد مدرک شوم آزاد میشهکسی که طول ...

اگه چهار سال تموم کنیم میتونیم دوباره کنکور بدیم ؟ 

و یه رشته دیگه رو بخونیم بعد از گرفتن مدرک یا قبل از اینکه مدرک بگیریم میشع یه رشته دانشگاهی دیگه خوند ؟

اگه چهار سال تموم کنیم میتونیم دوباره کنکور بدیم ؟ و یه رشته دیگه رو بخونیم بعد از گرفتن مدرک یا قبل ...

نه باید درست تموم بشه بعد

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

2790
2778
2791
2779
2792