2777
2789
عنوان

پسری که شغلش اینه رو قبول میکنید ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 64 پست

نه لب پرتگاه هست حقوقش کمه ثابت هم نیست که 

از هر زاویه‌ای نگاه کنی جور در نمیاد مگر که دنبال شغل بهتری باشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفه ای بلده که شغل دوم بزاره از الان گسترش بده که دیگه نگران تعدیل نیرو نباشه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من چی بگم که ۷ ساله شوهرم بیکاره 😢 از من به تو نصیحت بگرد دنبال آدم با عرضه آدمی که دنبال یاد گیری ...

پس خرج و مخارج از کجا میاد.....هیچ کاری نمیکنه؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

من چی بگم که ۷ ساله شوهرم بیکاره 😢 از من به تو نصیحت بگرد دنبال آدم با عرضه آدمی که دنبال یاد گیری ...

تنبله؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من کار میکنم

خدا قوت شیرزن

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

خب بهش بگو بیکار بشی قراره جکار کنی شغل دوم یا مس نداز یا هیچی کدومش

ببین دقیق نمیتونه بگه که فلان جور میشه فلان اتفاق میفته

برقکاری ساختمون و تعمیر دستگاه و فلان بلده اما معلوم نمیشه که اینا به پستش بخوره یا نه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792