2777
2789
عنوان

آقایون تورووووو خدا 🙏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شخصیت لباس پوشیدن اعتقادات عصبانیت خانواده ی هر فرد میشه کلیات رفتار هر کسی رو فهمید مگر در استثن ...

هرگز از روی اینا نمیشه فهمید

فک کردین ترامادول مثلا مث مشروب طرف رو تابلو میکنه؟

نصف آدمایی ک هرروز اطرافت میبینی ترامادول و متادون مصرف میکنن! راحت سر کار میرن  زندگی عادی دارن  هیشکی هم متوجه نمیشه!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

پس از اول پسر پاکی نبوده

ظاهرش اینو نشون نمیداد 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
هرگز از روی اینا نمیشه فهمیدفک کردین ترامادول مثلا مث مشروب طرف رو تابلو میکنه؟نصف آدمایی ک هرروز اط ...

دقیقا نمیشه فهمید

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

حرفات حقه 

خیلیا مصرف میکنن و روز ازمایش برا ازدواج چیزی میخورن که تو ازمایش نشون نده مصرف کننده هستن متاسفانه

اگه مصرفش خیلی تاثیر بد گذاشته تو زندگیت سعی کن ترکش بدی میدونم سخته و تا خودش نخواد نمیشه و کنار نمیذاره

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

هرگز از روی اینا نمیشه فهمیدفک کردین ترامادول مثلا مث مشروب طرف رو تابلو میکنه؟نصف آدمایی ک هرروز اط ...

درسته چون مصرفش خیلی اسون تره نسبت به چیزای دیگه 

متاسفانه.... 😔

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

بدتر اینه که خانوادش پررو باشن بگن تو باعث شدی پسرمون معتاد شه وقتی من فهمیدم بچمون ب دنیا اومده بود بعد مادرش گفت پسرمن نمیکشید زن ک گرفت معتاد شد گفتم فامیلات میدونستن معتاده  براهمین زنش ندادن بعد تو میخوای ربطش بدی بمن؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
آدم باشخصیت با خانواده هیچ وقت نمیره سمت اعتیاد

هیچ وقت قضاوت نکن چون اطلاعی در مورد این موضوع نداری من از سال ۸۹ کارم در مورد همینه اتفاقا ادمهای خیلی باشخصیت و سطح بالا از نظر خانواده و مالی و..مراجعه میکنن که اعتیاد دارن 

قبول دارم از روی ظاهر نمیشه فهمید اما از روی شخصیت آدما میشه فهمید . خیلی ها الان پاکن اما شخصیتشون جوریه ک احتمالش هست برن سمت مواد و چیزای دیگه .

البته میگم استثنا هم هست 

درسته چون مصرفش خیلی اسون تره نسبت به چیزای دیگه متاسفانه.... 😔

آره  براحتی توی هر جمعی یکی برمیدارن با یه ذره آب میخورن!

ی زمانی دخترخالم جلسات NA میرفت

یکروز بهم گفت بیا باهم بریم..  پیش خودم میگفتم جلسه معتادان گمنام؟ مگه خانما هم اصلا معتاد میشن؟ اعتیاد ک مال مردهاس فقط! الان بریم حتما فقط دخترخالم اونجاس!!!

وقتی رسیدیم جلسه متحیر شدم از اینهمه خانم معتاد درحال درمان..

اکثریت هم قرصی بودن..   اینجا وقتی تومجازی میگن ی عده فک میکنن اعتیاد ی چیز تابلوعه ک از روز اول میشه فهمید!!!!

درحالی ک قششششنگ نصف اطرافیان‌مون اعتیاد دارن و ماها بی‌خبریم!!  حتی ممکنه بین اعضای خانوادمون باشه و ما ندونیم!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

قبول دارم از روی ظاهر نمیشه فهمید اما از روی شخصیت آدما میشه فهمید . خیلی ها الان پاکن اما شخصیتشون ...

ی کامنت طولانی درجواب ی کاربر دیگه گذاشتم  بخون 

فقط بدون بضیا انقد زرنگن ک لو نمیرن

خدا آدمو گیر اینجور افراد نندازه  فقط همین

حرفات حقه خیلیا مصرف میکنن و روز ازمایش برا ازدواج چیزی میخورن که تو ازمایش نشون نده مصرف کننده هستن ...

چند بار خواستم گفتم کمک میکنم  ولی خب یه مدت ترک کرده باز رفته سراغش