2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی

من خیلی سر کنکور اولم مشاور عوض کردم 

خیلی باید دقت کنی 

چون اکثر افراد مشاور نمان تهش هم مجبور شدم خودم برای سال دوم دوره تربیت مشاور بگذرونم 

چند نفری رو می شناسم بین همکارا که کارشون و تجربه شون بهتر بازم چک کنید خودتون 

یکی استاد خاکسار اهواز 

یکی دکتر کاشانی دیاز

یکی هم خود دکتر رحیم زاده مجموعه مو 

اینا خوبن ولی خب هم هزینه ایشون خیلی بالاست.هم اینکه اگر قوی باشی بیشتر بهت توجه می کنند 

ولی درکل مشاور 20-30 درصد راهه بقیه تلاش فرد.

اینو از منی می شنویکه هم کلی مشاور عوض کرده و هم تو این حوزه داره کار می کنه 

اگر هم با سخت گیری زیاد مشکلی نداری و می تونی یه سال فداکاری کنی 

خودم هم می تونم کمکت کنم

با هزینه معقول و تضمینی مشاوره کنکور انجام میدم

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

شرایط کاملشرو به من میگید؟

🌱:

روند مشاوره شامل برنامه‌ریزی هفتگی شخصی‌سازی شده، تماس‌های هفتگی با مشاور، گزارش‌دهی منظم است. در صورت نیاز، تماس‌های ماهانه با والدین و مشاورین ارشد نیز برقرار می‌شود. 

مراحل اصلی مشاوره :

1. برنامه‌ریزی شخصی‌سازی شده:

مشاور با توجه به شرایط و اهداف هر دانش‌آموز، یک برنامه مطالعاتی هفتگی تدوین می‌کند. 

2. تماس‌های هفتگی:

دانش‌آموزان به طور منظم با مشاور خود تماس می‌گیرند تا در مورد روند پیشرفت، مشکلات و چالش‌ها صحبت کنند. این تماس‌ها به صورت کامل و بدون محدودیت زمانی برگزار می‌شود. 

3. گزارش‌دهی:

مشاور به طور روزانه گزارش کار دانش‌آموز را بررسی می‌کند و بازخورد می‌دهد. 

4.رفع مشکلات تحصیلی و عاطفی:

کمک به دانش‌آموزان و دانشجویان در رفع مشکلات درسی، اضطراب، استرس و سایر مسائل عاطفی مرتبط با تحصیل. 

5.ارائه اطلاعات در مورد دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی:

ارائه اطلاعات در مورد دانشگاه‌ها، رشته‌ها، شرایط پذیرش و سایر اطلاعات مربوط به ادامه تحصیل.

روند کلی مشاوره هست

مسلما قبل از برنامه ریزی تحلیل شرایطتون،آموزش تست زنی و شناخت انواع تست ها،تحلیل و معرفی منابع ارائه میشه

میتونید جهت اطمینان هزینه یک هفته رو واریز کنید و مشاوره آزمایشی بگیرید 

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.