2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم❓❓❓

282 بازدید | 49 پست

پاتنرم خیلی حس میکنم نمیفهمهشوخیای بی جا میکنه میره دستشویی از خراب کاریش عکس میکیره میفرسه میگم بدم میاد میگ نمیشه باهات شوخی کرد😐😐😐😐

ینی چی واقعا

هرچی عصبی میشه از‌دهنش درمیاد میگ قهر میکنه لج‌میکنه‌

نرم بیرون قهر میکنه

اصلا خیلی خستم انقدم کات کرذیم دیگ همچی بی معنی شده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از چی عکس میگیره؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنین

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

🙄😂 واییی کاری نداره ولی آف شد بلاکش کن از همه جا

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

خاک بر سر چندششش.. نمیخوا نامه فدایت شوم براش بنویسی. یلاک کن بره و خژت رو عوض کن. انقدر ارزش خودت رو اوردی پایین که از حجم پشگلاش عکس میفرسته و انتطار قربون صدقه داره تپه 💩

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

یادش بخیر قدیما میگفتن سرطان گرفتم رابطه کات میشد 

ولی تو خودت کلی دلایل محکم داری برای کات خرجش یک بلاکه این چندش که فکر کردن نداره که نقشه بکشی برای فرار 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»