2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه جدا شدن

247 بازدید | 11 پست

واقعا سخت نیست براتون شوهرتون طلاق میخاست یا خودتون

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ان شالله همه زندگیا حفظ بشه🙏🏻

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته ولی تو زندگی موندن ببشتر سخت بود اگه میموندم حتمن خودکشی میکردم 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
زنی که با وجود بچه طلاق میگیره یعنی همه سختی‌ها و تجربه و تحمل کرده رنگ خوشبختی رو تو زندگی ندیده وگ ...

ولی دوست من دوتا بچه رها کرد رفت با همکارش ازدواج کرد همکارش زن داره هنوز زن اولی طلاق نداده ..شوهر اولی دوستم بسیار عالی هیچی کم نداشت دوستم تو زندگیش با شوهر اولی 😊😊

مامانم وقتی من ۵ سالم بود جدا شدخودش طلاق میخواست

درسته عزیزم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

سخته ولی تو زندگی موندن ببشتر سخت بود اگه میموندم حتمن خودکشی میکردم 🥺

دور از جونت حق میدم

ولی دوست من دوتا بچه رها کرد رفت با همکارش ازدواج کرد همکارش زن داره هنوز زن اولی طلاق نداده ..شوهر ...

خوشی زده زیر داش