2789
عنوان

دعاتون کردم💚

244 بازدید | 6 پست

سلام 

من به سه تا از کاربرهای عزیز قول داده بودم زمان پخت و پخش نذری دعاشون کنم.

عزیزانم فکر کردم اگر جایی تگتون‌ کنم ممکنه ناراحت بشید بخاطر همین این تاپیک رو زدم بدون اینکه اسمی ازتون ببرم و امیدوارم تاپیکم رو ببینید و بد‌ونید فراموشتون نکردم 💚

راستش من خودم هم امسال خیلی رو سیاه بودم و فقط عاشورا و تاسوعا تونستم برم کمک کنم و شب‌های دیگر افتخارش رو نداشتم اما باز هم با این روسیاهی برای همه دعا کردم و امیدوارم که دعاها مستجاب بشه 💚

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

التماس دعا کنم منم دعا شرایط ازدواجم باامید جوربسه اسمم سحر من خودم ۱۲۴ هزار صلوات ب نیت شهدا کربلا نذر کردم شرایط ازدواجم باامید جوربشه

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

یه کاربر عزیز دیگری هم هست که بهش قول داده بودم وقتی چله یاسین می‌گیرم اسمش رو بگم.

شاید فکر می‌کنه فراموشش کردم ولی من هرشب به یادتم و با خودم میگم یعنی مشکلش حل شد یا نه؟🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

التماس دعا کنم منم دعا شرایط ازدواجم باامید جوربسه اسمم سحر من خودم ۱۲۴ هزار صلوات ب نیت شهدا کربلا ...

محتاجیم به دعا