bornsunshine مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 538 عنوان ترشی سیر 191 بازدید | 22 پست دوستان ترشی سیر رو چطوری درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید 1404/04/17 | 11:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somitar عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 6208 ببخشید اسی، بچه ها من سه ساله یه سرکه سیب دارم میتونم باهاش خیار شور درس کنم
bornsunshine مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 538 ببخشید اسی، بچه ها من سه ساله یه سرکه سیب دارم میتونم باهاش خیار شور درس کنم سرکه که هر چی بمونه بهتره
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64425 سیر رو میشورم میشه پوست گرفت ولی من نمیگیرم میریزم توی شیشه روش سرکه که نمک اضافه کردم میریزم میزارم جای خنک و خشک تا بمونه یک ماهی طول میکشه تا برسه بعضیا شیره خرما و انگور میزنن که من دوست ندارمبعد شستن بزار خوب خوب خشک بشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
somitar عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 6208 سرکه که هر چی بمونه بهتره ارع میدونم، منظورم اینه با سرکه سیب میشه خیار شور درس کرد
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6148 سیر رو میشورم میشه پوست گرفت ولی من نمیگیرم میریزم توی شیشه روش سرکه که نمک اضافه کردم میریزم میزارم ... ماهم اینطوری درست میکنیم،هرچی بمونه خوشمزه تر میشه الان من یه شیشه سیر ترشی چهار ساله دارم خیلی خوشمزه خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
bornsunshine مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 538 سیر رو میشورم میشه پوست گرفت ولی من نمیگیرم میریزم توی شیشه روش سرکه که نمک اضافه کردم میریزم میزارم ... ممنون عزیزم منم همین مشکلمه اینکه شیره بریزیم بهتره یا نه ؟ نمک چقد بریزم برا یه شیشه ؟ بعضیا میجوشونن تو سرکه یکم نر تر شه نیاز هست یا نه ؟
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64425 ماهم اینطوری درست میکنیم،هرچی بمونه خوشمزه تر میشه الان من یه شیشه سیر ترشی چهار ساله دارم خیلی خوش ... اره منم یه دبه دارم برای 5 یا 6 سال قبله خیلی خوشمزه است باسیر باغ خودمون درست کردم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 8410 سیر با پوستنمکسرکه سفیدمیتونی کمی از پوست سیر حذف کنی ولی همش نگیر اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
bornsunshine مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 538 اره منم یه دبه دارم برای 5 یا 6 سال قبله خیلی خوشمزه است باسیر باغ خودمون درست کردم من سیر محلی پیدا کردم و میخوام سرکه طبیعی بریزم
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7158 ارع میدونم، منظورم اینه با سرکه سیب میشه خیار شور درس کرد اره میشه تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7158 ممنونم ❤️ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
bornsunshine مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 538 ارع میدونم، منظورم اینه با سرکه سیب میشه خیار شور درس کرد فرقی نداره میشه عزیزم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64425 ممنون عزیزم منم همین مشکلمه اینکه شیره بریزیم بهتره یا نه ؟ نمک چقد بریزم برا یه شیشه ؟ بعضیا میجوشو ... من طعم شیره رو دوست ندارم یه حالت ترش و شیرین میشهبرای یه شیشه یک کیلویی نصف قاشق کافیهما که نمی جوشونیم جوشاندن برای زودتر رسیدن کلا من هر چیزی رو طبیعی دوست دارم با کمترین دستکاری ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ