2777
2789
عنوان

کسی چله ترک گناه گرفته تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست
گروه که مدیراش توران و پریسا و پروانه و ... اینان؟؟

نه فاطمه خانم و خادم الزهرا و...

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برا حجاب برنامه ای نداشتم متاسفانه ولی بی حجابم نیستم زیاد ولی اولویتم دروغ و غیبت و عصبانیت و ب ...

من گناهان کبیره و صغیره رو نوشتم.

الویتم با گناهان کبیره اس.گناهان صغیره راحته.

ولی حجاب رو بیشتر سعی دارم زننده نباشه و بدن نما ولی رو موهام حساس نیستم.

و اینکه هر کی بدی میکنه یا ناراحتم  همون لحظه حلال میکنم و از خدا میخام اونم من رو ببخشه.

یکبار یکی مسخره ام کرد با بغض همون لحظه بخشیدم الانم یادم میفته ناراحت میشم...

حالا ببینم نتیجه چی میشه...

نه فاطمه خانم و خادم الزهرا و...

میشه درخواست  بدم لیتک بدی؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خیلی سخته

ولی شدنیه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

مگه میشه بعضی هاشون شده عادت و روزمرگی

اره میشه.به شرطی که واقعا بخای و از کارات منزجر شی

اوایل میگفتم غیبت نکینم اطرافیان مقاومت میکردن ولی تو دو س هفته واقعا تاثیر گداشته اونا هم کمتر غیبت میکنن.

البته بگم دو بار عصبانی شدم ولی ن مثل قبل ولی زود جمه کردم خودم رو طول میکشه عادت شه

من گناهان کبیره و صغیره رو نوشتم.الویتم با گناهان کبیره اس.گناهان صغیره راحته.ولی حجاب رو بیشتر سعی ...

عالیه کینه رو حذف کنی

برکتش به زندگی خودت برمیگرده

ینی چی تاثیری ندیدی؟خودت ترکشون کردی عادتات عوض شدن؟؟

بعصا میگن آرامش گرفتن از نمار شب و نماز اول وقت

ولی من تا الان ندیدم.

تنها تاثیری که گداشته اینکه رابطه ام با آدم ها بهتر شده.مخصوصا مادرم

بعصا میگن آرامش گرفتن از نمار شب و نماز اول وقتولی من تا الان ندیدم.تنها تاثیری که گداشته اینکه رابط ...

خب همین نعمت بالاییه

بنظرم بعضی هاش که با نیاز و عادت گره حوردن ترکشون ناممکنه ولی نشدهم نیست

منم قبلا تصمیم میگرفتم فوقش دو روز طول می‌کشید

ولی ی اتفاقاتی افتاد من همه چی رو باختم ار هر لحاظ

این غم باعث شده بتونم

.شاید زندگیم باب میلم بشه بشم همون آدم قبلی