2777
2789
عنوان

الان با همسایم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 33 پست
بالکنی که راه آب نداره رو باید با تی و پارچه تمیز کرد که این مکافات ها هم درست نشه

دقیقا بهش گفتیم باید یک شلنگ وصل کنی تا پایین

ولی موضوع اینه که خودخواه تا یک چیزی میگی میگه همسایه طبقه پایین راضی بود

ولی من به شستن کار نداشتم به اینکه لب پنجره من هی بهم توهین میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بهش گفتیم باید یک شلنگ وصل کنی تا پایینولی موضوع اینه که خودخواه تا یک چیزی میگی میگه همسایه ط ...

بعصیا کلا بی اعصابن 

محلش نذار 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم داد زدی که زدی دعوا کردی که کردی فدای سرت از این به بعد اومد زر زر کنه صدای موسیقی رو زیاد کن جوابشو نده بیشتر میسوزه

همسایه ما هم گ.ه زیاد میخوره ما کلا حسابش نمیکنیم

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

عزیزم داد زدی که زدی دعوا کردی که کردی فدای سرت از این به بعد اومد زر زر کنه صدای موسیقی رو زیاد کن ...

دو بار دیگه بهش تذکر دادم

یکیش یک موکت انداخته رو پنجرش آب بارون نره تو خونش

بعد بعد بارون تا چندین ساعت این آب موکت رو دیوار حیاط پشتی ما می ریزه و از پنجره میاد داخل...دیوار زرد شده

منم مستاجرم باید مواظب خونه مردم باشم 

رفتیم گفتیم گفت شما سخت گیرید همسایه قبلی کاری نداشت

اینجا هم شدیم آدم بده 

الان سرویس بهداشتی شونم آب می‌ریزه..یعنی از سمت ما..باید درست بشه

اتفاقا تو دعوا گفتم حالا که اینجوریه سرویس بهداشتی‌تونم خرابه درستش کنید بعد استفاده کنید...میری دستشویی کلی آب می‌ریزه سرت...واسه برق هم خطرناکه

ولی من دیگه نخواستم اینو بگم تو دعوا اینم گفتم...شورش رو در آوردن 

دو بار دیگه بهش تذکر دادمیکیش یک موکت انداخته رو پنجرش آب بارون نره تو خونشبعد بعد بارون تا چندین سا ...

احمقه دیگه 

طبقه یک ما هم زیر پله رو پرده گل گلی کشیده کرده انباری شخصی

تو حیاط طناب رو تار عنکبوتی کرده لباس زیراشونو پهن میکنه 

بچه هاشم تو پارکینگ و راهرو کلا پلاسن درمونم همیشه باز میذارن 

از همه کس و همه چیز طلبکارن 

مرده هم پارکینگ رو کرده مکانیکی زرت و زرت موتور ماشینو صندلیای ماشینو باز میکنه میبنده 

یه دیقه آسایش نداریم

الان سرویس بهداشتی شونم آب می‌ریزه..یعنی از سمت ما..باید درست بشهاتفاقا تو دعوا گفتم حالا که اینجوری ...

شما این مشگلات رو به صاحبخونه اتون بگو یه روز بیاد ببینه این چیزا رو بعدا ازتون خسارت اینا نخواد

2790
2778
2791
2779
2792