امروز با شوهرم رفتیم مشاوره، مشاور گفت اول با شوهرت یه رب تنها حرف میزنم بعد با تو ، وقتی نوبت من شد، مشاور شروع کرد تمام ایراداتی که شوهرم نسبت به من داشت رو بیان کرد و گفت باید اینا اصلاح بشن ، حتی قبل اینکه من کامل براش چیزی توضیح بدم. به نظرتون این مشاور صلاحیت داره،
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا پیشش احساس خوبی نگرفتم. فقط مثل ضبط صوت حرفای شوهرمو تکرار کرد.
اینی بیشتر مشاور شوهرت بوده تا شما 😂
مشاور باید حرف های شما هم میشنید بعد قضاوت میکرد چون بعضی وقتها یکی از طرفین خیلی اغراق میکنن و خودشون مظلوم نشون میدن و همه گناهان گردن همسر میندازن
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
اخهروند تحقیق که اینجوری نیست که یه نفر میگه حوبه خوب باشه باید چندین نفر رضایت داشته باشن ازش دکتر امید امانی و دکتر صادق خدامرادی خیلی روانشناسای نابغه ای هستن دقیق مشکلتون رو بررسی میکنن و با وجدانن و خیلیم معروفن اگر تونستی با اونا نوبت انلاینم شده بگیر