2777
2789
عنوان

زندایی

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 44 پست
بابام سه شب پیش گفت سر سفره بودیم توی مسجد بعد آقاهه کنارش که نشسته بوده یهو پیاز و از توی پلاستیک د ...

😂😂😂 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند بار دیدم یه چند نفری ک با هم صمیمی بودن ، جایی غذا میدادن ترشی یا خیارشور بردن قایمکی، با غذا بخورن بچسبه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
شاید🤌😂 واقعا برام سوال شد محتواهاتون از سنتون خیلی کمتر میزنه انگاری روحیه تون کلا نوجوان مونده

بزن تخته

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

من که خیلی وقته میگم نه به فامیل چه پدری چه مادری😂🦦

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

خب بهتر نبود غذا رو می‌آورد خونه بعد با هرچی می‌خاست میخورد؟🤣

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

وای دقیقاا منم دیدم

من کلا محرم مسجد نمیرم واقعا بعضیا گشنن واسه غذا میرن ولی خب یه شب مادرشوهرم اصرار کرد که بیا باهم بریم مسجد 

بعد که رفتم یه خانومی با خودش سبزی آورده بود😐😂یکی هم پیاز 

خیلی خجالت کشیدم اینکارا چیه اخه مگه خونه خالس

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

شاید🤌😂 واقعا برام سوال شد محتواهاتون از سنتون خیلی کمتر میزنه انگاری روحیه تون کلا نوجوان مونده

سن ی عدده مهم همون حال درون و روحیه ست که استارتر از اون بی نسیب نیس 👌🏻👌🏻

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔