2777
2789
عنوان

زندایی

830 بازدید | 44 پست

الان فهمیدم زن‌دایی بابام یه شیشه‌ترشی با خودش می‌برد هیئت که غذا رو خالی‌خالی نخوره.

واقعا تک تک اعضای فامیل پدری عجیبن 🙂

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای🤣🤣🤣🤣🤣

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

😂😂😂😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شوهر منم هرجا میریم تو مسیر میگ پیاز پاک کن بیار باشه؟؟ وگرنه غذا نمیزه پایین😂شاید اون خانومم عادت به ترشی داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

خالع های مامانم کلاخیلی نمک خورن خیلی زیادیکیش هرجامیره حالاشام نهاری دورهمیساده یدونه قوطی نمک ازایناک پلاستیکش ابیه باخودش میزاره توکیفش میبره حالاس و را خ اش و باسیخ بازکرده راحتترنمک بیاد

شوهر منم هرجا میریم تو مسیر میگ پیاز پاک کن بیار باشه؟؟ وگرنه غذا نمیزه پایین😂شاید اون خانومم عادت ...

یه فیلمی بود از زخمی های جنگ که بیمارستان بستری بودن رفتن عیادت و مصاحبه یکی شون گفت خیلی بیمارستان خوبی بود خیلی بهم رسیدن فقط یه ایرانی داشتن همراه غذا پیاز نمی دادن لطفا رسیدگی کنین

یاد اون افتادم  

خالع های مامانم کلاخیلی نمک خورن خیلی زیادیکیش هرجامیره حالاشام نهاری دورهمیساده یدونه قوطی نمک ازای ...

😂😂😂بگو با زندایی بابام اشناش کنم

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم