دختر خاله بی خونواده همسرم ک متاهلم هس ب شوهرم پیام داده بود پارسال ابراز علاقه کرده بود ک من چند ماه پیش فهمیدم. شوهرمم تقصیری نداشت ثابت شد برام خاهشا چیزی در مورد شوهرم نگید. بعد بنظرتون حق دارم نزارم شوهرم بره خونه خالش یعنی مادر همین دختره. یا اگه رفت ناراحت بشم. واقعا دست خودم نیس دیگ از همشون حس خوبی نمیگیرم. در ضمن ما عقدیم هنوز ازدواج نکردیم
در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏