2777
2789
عنوان

مادرای دختردار بیاین لطفا

176 بازدید | 16 پست

میگن دختر رفیق مادره

پس چرا دختر من انگار هووی منه

اصلا چشم نداره من وسیله ای بخرم

برا برادرشم همینطوره 

ده تا وسیله براش بخریم فقط یدونه برا خودم یا برادرش خرید کنم انقدر ناراحت میشه حتی میره چغولی منو پیش مادرشوهرم میکنه

اصلا قدر وسیله هاشو نمیدونه بشدت شلخته و بی نظمه 

بخدا همش باهاش حرف میزنم ولی یجوری انگار حریصه موقع غذا خوردن یجوری غذا میخوره اعصابم بهم میریزه میگم مامان از دستت نگرفتیم که آروم و مرتب بخور

همش میگه بریم بیرون بریم خونه فلانی 

بهترین کلاس زبان میره خودشم دوست داره ولی دریغ از یکم تلاش برا بهتر شدن درسش

خیلی عصبیم میکنه اصلا حرف گوش نمیده سر مسخره ترین چیزا ساعتها بحث میکنه 

ملا قدرنشناسیش تو اکثر موارد برام عذاب آوره

یا من تو تربیتش کم گذاشتم یا بعضی چیزا ذاتیه🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جیزایی که گفتی طبیعت سنشه صبر میخواد نوجون  دخترت چند سالشه؟ دختر من ۱۰ سالس

منم دوتا دختر دارم هردوشون هووی منن البته کار از اونجا خراب میشه که همیشه فداکاری میکنیم براشون دیگه طاقت ندارن ما به خودمون برسیم .پس وقتایی میری بازار اول برا خودت ارزش قائل شو و خرید کن بعد برای بچه ها .دخترای منم هرچی خریدم برا برادوتاشون بخرم وگرنه جنگ میشه

باقی اخلاقاشون که همش دوست دارن خونه مادرشوهرم و من نمیپسندم زیاد برن چون رفتارای بدشونو به خودشون میگیرن.درسش خوبه ولی تمرینش کمه و زیادی استرسیه 

و این اشترسش باعث زیادی حرف زدن و وسواسش شده تو رسیدن به خواسته هاش مثلا میگه مداد رنگی میخوام با اینکه داره و قانعش میکنیم که نیاز نداری باز فرداش میاد میگه میگه تا کلافه کنه ادمو 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یا دخترتون تو بلوغه

یا هم شما بلد نیستیم با دختر چطور رفتار کنید

این بچه شماس هر چی هست حاصل تربیت شما هست و نمیتونید ایرادی بگیرید 

من تو جملات شما موضوعی رو دیدم که واقعا ناراحت شدم

شما اول اینکه بچه رو حساس کردید سر خرید کردن که براش مسئله مهمی شده و اینکه کار هایی که براش میکنید رو مدام یاد آوری میکنید تا مثلا قدردانی کنه در حالی که بچه حس میکنه دارید سرش منت میزارید و طبیعیه که ناراحت بشه

عزیزم شما هنوز فرصت داری درست کنی شرایط رو ،بخاطر مسایل که خودتون داشتید یکم لوسش کردید ،منظورم رفتار شوهرتون هست ،اما این نوع ادامه دادن فقط یک دردسر جدید میشه براتون ،روشتون با دخترتون باید عوض بشه ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

اسی به تظرم این رفتارا فقط برا بچه شما نیست 

خیلی دختر به های اطرافم همچین عادتهایی دارن 

هنشونم تو هنین رنج سنی هستن 

جاریم و خالم هم دختراشون ۹و ۱۰ سالن باز همینا رو میگن 

بچه ها تو این سن یه مقدار طمع خرید دارن 

دیگه باید کنترل بشن 

جلوش با بد اخلاقی نگو فقط با حرف سعی کن قانعش کنی 

قرار نیست بچه ها هیچ نگن و هیچ مشکل رفتاری نداشته باشن 

ولی برخورد ما مهمه که یاد بگیرن اولا برا خواسته هاشون باید صبر و تلاش کنند دوما قرار نیست هر جیزی که میبینن داشته باشن و هرجا دلشون میخواد زود برن مادرپدر غول چراغ جادو نیستن تمام ارزوهاشونو براورده کنند خودشون هم باید تلاش کنند 

دختر من از ۷ روز هفته اگر ۵روزش بیرون باشه اون دو روز اخر غصه میخوره که ما خیلی بدبختیم هیچ جا نمیریم الان تو خونه ای همه دوستام حتما برا خودشون بیرونن ما مجبوریم تو خونه بمونیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه جیزایی که گفتی طبیعت سنشه صبر میخواد نوجون دخترت چند سالشه؟ دختر من ۱۰ سالسمنم دوتا دختر دارم هر ...

من کلا سعی میکنم تعادل رو رعایت کنم

یوقتا وسیله برا من لازمه میخرم یوقتا برا داداشش و خب به خاطر دختر بودن و شرایطش که مدرسه میره کلاس میره بیشتر وقتا برا دخترم

ناراحتیم ازینه که چشم نداره ما برا خودمون بخریم

همین منو خونه مادرشوهر به این روز انداخت

دقیقا از رفتارای بچه خواهرشوهرم این اداها رو یادگرفت

یا دخترتون تو بلوغهیا هم شما بلد نیستیم با دختر چطور رفتار کنیداین بچه شماس هر چی هست حاصل تربیت شما ...

نه سنش کمتره تو بلوغ نیس

گلم من اصلا منتی سرش نمیذارم

مثلا براش لباس میخرم میبینم اصلا براش مهم نیس نگهداری از وسیله هاش لباساشو پرت میکنه اینور اونور باهاش حرف میزنم میگم لباساتو مرتب نگه دار بذار یا میگم لباس مدرسه تو رسیدی مرتب اویرون کن که فرداش هم راحت بداری بپوشی عیییییین هربار لباسارو از تنش مچاله درمیاره میندازه زمین عین خیالشم نیس صبح چجوری میخواد بپوشه مگر من بیام برشون دارم اویزون کنم

یا میبرمش پارک و شهربازی باهم قرار میذاریم که یه ساعت بره هرچی خواست بازی کنه بازم وقتی برمیگردیم با طلبکاری و داد و بیداد با من برخورد میکنه 

من تشکری ازش نخواستم فقط میگم این مدل رفتاراش آزاردهنده س 

به عنوان یه مادر همه جوره بهش میرسم اخرم با بی ادبی جواب میده که متاسفانه پدرش هم همینطوره

عزیزم شما هنوز فرصت داری درست کنی شرایط رو ،بخاطر مسایل که خودتون داشتید یکم لوسش کردید ،منظورم رفتا ...

متاسفانه رفتار شوهرم

و اینکه شوهرم همش این بچه رو میبرد خونه مادرشوهرم تا با بچه ی خواهرش بازی کنه 

هرچقدر من زجه زدم که نمیخوام ببری یا کم ببر اصلا گوش نکرد تا جایی که حتی دعوا هم کردیم 

الان دودش باز تو چشم منه 

اکثر رفتارای بدشو از اون یاد گرفته و خب پدری که اصلا حرمت منو تو خونه نگه نمیداره

2790
2778
2791
2779
2792