2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 111 پست
دنبال ۳ متر میگردم شما هم دنبال ۱ متر بگرد مناسبته

اخلاق هم که نداری

عزیزم اخلاق نداشته باشی سه متر چیه سیصد متر هم باشه نمیتونی نگهش داری 

در ضمن قد اغلب مردای ایرانی ۱۸۰-۱۹۰ 

قد منم ی قد نرمال داخل خانوماست معیارمم قد نیست چیزای دیگست

ببخشید عزیزم بعد عروس شما و برادرتون براشون مسئله نبود مطرح نکردن ؟

برادرم نبود عزیزم ما عادت داریم به همه عروس های خانواده میگیم عروسمون 

مثلا این خانم زندایی مامانم بودن 

چرا اتفاقا جلسه دوم که برگشتیم خونه به دایی گفتیم سر قد اذیت نمیشین گفت نه موردی نداشته برامون 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاق هم که نداریعزیزم اخلاق نداشته باشی سه متر چیه سیصد متر هم باشه نمیتونی نگهش داری در ضمن قد اغل ...

ادب مهمه که توی کامنتت ندیدم 

این قدی هم که میگی قد متوسط مردای سوئد و هلنده

قد و معیاراتم  خیرش ببینی به من مربوط نیست 

ادب مهمه که توی کامنتت ندیدم این قدی هم که میگی قد متوسط مردای سوئد و هلنده قد و معیاراتم خیرش ببین ...

به تو مربوط نیست پس خیلی اشتباه کردی گفتی نسبت به قد خودت انتخاب کن وقتی قد منو نمیدونی در ضمن اگه ادب نمیبینی خودت و به چشم پزشکی نشون بده مثل اینکه جو محیط زندگیت و فشار برای ازدواجت خیلی فشار. آورده به اخلاقت😂

به تو مربوط نیست پس خیلی اشتباه کردی گفتی نسبت به قد خودت انتخاب کن وقتی قد منو نمیدونی در ضمن اگه ا ...

تو  به من پیشنهاد میدادی و نرخ قد تعیین میکردی مجبورت نکردم کامنت بزاری پس واضح بود که از قد خودت در عذاب هستی کوتوله خانم اگه فضول میخاستم تاپیک اعلام میکردم