2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 111 پست
اره موافقم مسئله من بیشتر پسره چطور غیر مستقیم بفهمم نظرش چیه راجع به ظاهرشون بنظرتون

با پسرا تو زمان آشنایی مستقیم صحبت کن هر سوالی داری یا خواسته ای رک بپرس اونا مثل ما دخترا نیستند غیر مستقیم ازشون سوال کنی  و منتظر جواب شون باشی 

واقعا؟!ن اصلا از قد حرفی نمیزنه ولی ی خواستگار بود که دقیقا همین رفتار زشت کرد این پسره ی حسی داشتم ...

مردها خییییلی مهمه که حس کنن آس جمع رو مال خودشون کردن

اگه این آدم همچین حسی بهتون داره ،یعنی حتی ازاینکه یه بانوی قد بلند بهش بله گفته هم کیف میکنه

باهاش در حد امکان معاشرت حضوری کن در اجتماع

ببین کنارت چه واکنشی میده

واقعی بودن شجاعت میخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پسرا تو زمان آشنایی مستقیم صحبت کن هر سوالی داری یا خواسته ای رک بپرس اونا مثل ما دخترا نیستند غی ...

نگرانم بد برداشت کنه بعد بیشتر حرف بزنیم مناسب باشه بخاطر این از دست بدم

مردها خییییلی مهمه که حس کنن آس جمع رو مال خودشون کردناگه این آدم همچین حسی بهتون داره ،یعنی حتی ازا ...

والا من فک کردم ازم فرار میکنه 😐

زنگ که زدن تعجب کردم بریم پارک مثلا بعد رفتارش چطور باشه اوکی بنظرت؟ خیلیم زور میزنه بلند تر بنظر بیاد حس میکنم خودشو میکشه بالا شق و رق وامیسته بدتر بدم میاد 😁

نگرانم بد برداشت کنه بعد بیشتر حرف بزنیم مناسب باشه بخاطر این از دست بدم

ما رو خیلی از مردها ترسوندن و این حقیقت نداره کسی که میاد خواستگاریت قصدش زندگی و دوستی نیست پس خودشو آماده کرده همون روزهای اول از دختر هر خواسته ای یا سوالی داشت با منطق جواب بده مطمئن باش یه سوال تو باعث کدورت یا کات کردن طرف نمیشه چون اونا میدونند کدوم دختر با قصد حرفی میزنه کدوم فقط قصدش مطرح کردن سوال ذهنیتش هست سعی کن مودبانه و بدونه هیچ کلمه ی تو جمله هات که طرف رو زیر سوال ببر سوالات تو بپرس

ما رو خیلی از مردها ترسوندن و این حقیقت نداره کسی که میاد خواستگاریت قصدش زندگی و دوستی نیست پس خودش ...

میشه همین مساله من مثلا بهم بگی دقیقا چی بپرسم بنظرت چه جمله ای بگم که ناراحت نشه منظورمم برسونم که نظرش راجع به اختلاف قد چیه چون هیچی نگفت ولی مسلما متوجه کاملا

یعنی توقع بیجا نیست؟

نه منم قدم ۱۷۰ همسرم ۱۹۰... اینجوری اعتماد به نفس دارم...حس زنانگی دارم.... دوستمم قدش ۱۷۷ اینا بود با یه پسر قد بلند ازدواج کرد....نمیدونم برای من مهم بود کوتاه نباشه نمیپسندیدم