2777
2789
عنوان

ببخش✨

67 بازدید | 4 پست

به ازای هر یک نفری که می‌بخشی، قسمتی از وجود خود را شفا می‌دهی.

ببخش کسانی را که نمی‌دانستند چگونه تو را دوست بدارند، آنها به تو دوست داشتن خودت را آموختند. 

ببخش کسانی را که رفتاری شایسته با تو نداشتند، آنها احترام و مراقبت از خودت را به تو آموختند.

ببخش کسانی را که رویاهایت را باور نداشتند، آنها تو را به سوی خودباوری و خودانگیختگی سوق دادند.

ببخش کسانی را که نخواستند از تو حمایت کنند، آنها به تو کمک کردند تا خودت را قوی تر کنی. 

والدینت را ببخش، اگر نتوانستند آنگونه که باید به تو عشق بورزند. آگاهی و دانش آنها به همان اندازه بود. 

سپس خودت را ببخش. اگر از افراد اشتباه انتظار عشق و آرامش داشتی.

تمام آنچه خواندی مراحلی از شفای روح توست. به ازای هر یک نفری که می‌بخشی، قسمتی از وجود خود را شفا می‌دهی.

با بخشش در قلبت برای ورود عشق و نور جا باز خواهد شد.

و تو به سوی کمال حرکت خواهی کرد.🤍🌿✨

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من همه رو میبخشم جز اونایی که به خونوادم بی احترامی کردن یه جوری کینه گرفتم ازشون که تا زهرمو نریزم خواب راحت ندارم

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه رو میبخشم جز اونایی که به خونوادم بی احترامی کردن یه جوری کینه گرفتم ازشون که تا زهرمو نریزم ...

میفهمم گاهی نمیشه همرو بخشید 

بنظرت میتونم کسایی که باعث شدن 11 ساله پدرمو‌ نبینم رو ببخشم؟

نمیدونم شاید در اینده بشه ادم غیر قابل پیش بینی هست