2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 38 پست

من با اینکه خودم دخترم از زنگ و پیام بدم میاد بعضیا اللخصوص پسرا حال زنگ و پیام ندارن این ی چیز نرماله 

اما بحث بیرون رفتنت با بحث زنگ نزدنش دو تا چیز جداست ربطی ب هم نداره 

در کل بخوام بهم بگم لازم نیست همه عبور مرور هاتو بهش بگی ، از هر ۵ تا دو تا شو بگو 

این نظر منه البته

❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی و سخت نگیر... دنبال محبت هم ندو بزار خودش بیاد اگه قرار باشه با گلایه کردن تو بزنگه دیگه ارزش ...

با گلایه نمیخوام بگم. میخوام مقابله به مثل کنم نمیشه من کاری که خودم زیاد مایل نیستم رو به خاطر اون انجام بدم ولی اون نه. از طرفی کلا حس میکنم این عادت درستی نیست که من هر جایی میرم بهش خبر بدم 

اگه اخلاقش جوریه که لج میکنه با اینکارا بهش مستقیم بگو میخوای بدونه کجایی زنگ بزنه بگو بعضی وقتا یاد ...

من قلا چند بار مستقیم بهش گفتم حس میکنم این بار باید در عمل یه کاری بکنم 

با گلایه نمیخوام بگم. میخوام مقابله به مثل کنم نمیشه من کاری که خودم زیاد مایل نیستم رو به خاطر اون ...

شوهرته؟این برا اوایل ازدواج طبیعیه از دوست داشتن زیادشونه بزار چند ماه بگذره همش تموم میشه یه زمانی مثل من میگی کاش حداقل بپرسه کجاهستم،😂😂😂😂

...

من با اینکه خودم دخترم از زنگ و پیام بدم میاد بعضیا اللخصوص پسرا حال زنگ و پیام ندارن این ی چیز نرما ...

به همین بهانه میخوام کم کم نگم و این عادت رو از. سرش بندازم. حس میکنم دیگه هیچ ذهن مشغولی براس ندارم وقتی خودم از قبل میگم الان رفتم فلان جا. الان دارم میرم فلان جا

پارتنر من برعکسه من میگم پیام بده اون میگ نه زنگ میزنم اصلا اهل پیام دادن نیست پیام بدم پنج ساعت بعد جواب میده 🤦🏻‍♀️ ولی زنگ بزنم درجا جواب میده میخوای شما هم تست کن پیام داد دیر جواب بده شاید با زنگ اوکی شد چون اینجوری شد ک من با زنگ اوکی شدم عملا همیشه یا من زنگ میزنم یا اون 

اگه پیام میده و پیام دادنی قشنگ صحبت میکنین. و یا اگه تو زنگ زدی جواب بده و رد تماس نده اوکی هست. من ...

اره همینجوریه ولی واقعا دلم تنگ میشه بهم زنگ بزنه اسمش رو گوشیم بیاد در واقع با خودم صاذق باشم اینکه به خاطر من کاری رو بکنع که زیاد باهاش راحت نیست حس بهتری بهم میده. دلیل ریشه ایش اینه