2777
2789
عنوان

نامزدم

460 بازدید | 38 پست

اوایل رابطه می‌گفت جایی میری بهم خبر بده دوست ندارم ذهنم درگیر این بشه الان کجایی و اینا‌. بالاخره هر کاری که ما میکنیم به همدیگه مربوطه . اصلا شکاک نیست بچه ها. فقط میگفت میخوام در جریان باشم 

خب اوکی بود و من بهش خبر میدادم، اما من ازش میخواستم عصرا بعد کارش بهم رنگ بزنه ولی اون فقط پیام میداد میگه با زنگ راحت نیستم ولی چشم،چند روزی خوبه بعد دوباره برمیگرده روال قبل فقط پیام.  درحالیکه تو پیام اصلا نمیشه درست صحبت کرد. کلا از این ناراحتم یه درخواست به این سادگی رو عملی نمیکنه هر چند در موارد دیگه خیلی هم حرف گوش کنه 

تصمیم گرفتم با زبون نرم دیگه بهش خبر ندم وقتی جایی میرم چیزی هم گفت میگم خب عزیزم هر وقت ذهنت درگیر شد بهم زنگ بزن. وقتی تو بهم زنگ نمیزنی حس میکنم زیاد برات مهم نیست کجا هستم و چکار میکنم برای چی الکی خبر بدم. 

پیام میده ها،مثلا کجایی چکار میکنی ولی من دلم میخواد بهم زنگ بزنه برام باارزش تره 

نظرتون چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه هفته ست بهم زنگ نزده اخه پیام نمیشه صحبت عمیق داشت اخه

بعضی ها با پیام راحت ترن

خصوصا اگه درونگرا باشن

من خودمم معلومن همش پیام میدم

دانشجوی دندانپزشکی/بدون سهمیه/کنکوریا سوالی داشتین در تاپیک های خودم بپرسین جواب م

نمیدونم خودم یه خواستگار داشتم تو دوران اشنایی زنگ میزد بعد کارم حوصله نداشتم پیامکو ترجیح میدادم برام بی ارزش نبود ولی ادم زنگی نیستم کلا شاید مدلشه من اطرافیانم میدونم کلا زیاد زنگم نمیزنن پیام میدن

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛