2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برنج رو اول باید بشوری بعد تو آب خیس کنید دیگه 

اول یه پیاز سرخ کن ، بعد سیب زمینی هم اگه دوست داری بریز سرخ کن ، بعد زردچوبه و نمک بزن ، بعدش گوجه رنده شده اضافه کن ، اگه رنگش کنه یذره رب هم بزن، بعد کمی اب بریز بذار جوش بیاد (آب زیادی نریزی)، وقتی جوشید برنج رو اضافه کن ، وقتی تنگ آب شد و یکم نرم شد ولی هنوز داخلش سفته روغن اضافه کن و دم بذار 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

آبش رو دور بریز 

گوجه رو رنده کن بزار با پیاز سرخ شده آبش کشیده بشه یه قاشق رب بزنی این مرحله خوش رنگ تر میشه سیب زمینی هم بعضی حبه میکنن میزنن من دوست ندارم 

بعد برنج رو اضافه کن آبجوش بریزی بهتره به اندازه ای که یه بند انگشت بالای برنج بمونه 

مرتب هم بزن و زیر رو کن جوش اومد زیرش کم کن آبش کشیده شد دم کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من اینجوری درست میکنم:

برنجو چند بار اب میریزم میشورم ابش ک شفاف شد میذارم ی ساعت با کمی نمک یکی دو ساعت خیسبخوره

ی پیاز کوچیک سرخ میکنم ی سیب زمینی ام نگینی خورد میکنم تفت میدم گوجه هامم رنده میکنم میذارم باهم بپزن و به روغن بیفتن بعد برنجو با ابش میریزم داخلش حدود ی بند انکشت باس اب روش قرار بگیره... ابش ک کشیده شد تپه ای جمع میکنم کنی زیره اضافه میکنم میذارم ۴۵ دقیقه دم بکشه... زیره و سیب قابل حذفه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یعنی دخترم عاااشقشه. نه برنج رو فقط بشور... پیاز داغ کن گوجه های خورد شده رو بریز خوب سرخ کن بهش زردچوبه و یکم رب بزن. برنج رو بریز.  اب بریز تا یک بند انگشت روی برنج رو بگیره. بعد نمک بریز بزار بجوشه تا وقتی ابش کشیده بشه و روی برنجا سوراخ بیفته. اگه دیدی هنوز خشکه برنجات یکم اب دیگه بریز.... اخر که خواستی دم کنی زیره بپاش روش دم کن. 

میتونی موقع سرخ کردن پیاز و گوجه تیکه های مرغ خورد شده هم بریزی سرخ شه بعد که دم میکنی میپزه... نوش جونت

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

برنج که اول میشوری  بعد خیس می‌کنی 

پیاز رو ریز ریز خرد کن سرخ کن بهش فلفل و زردچوبه بزن تفت دادی گوجه که پوست گرفتی و خرد کردی یا پوره می‌ریزی تفت میدی ،نمک میزنی بعد به اندازه نیاز نوع برنج آب اضافه میکنیم(نباید زیاد باشه که کته له بشه)،آب برنج رو خالی می‌کنی و اضافه میکنی به مواد گوجه هم میزنی با شعله زیاد آبش که کشیده شد دم کنی میزاری و دم میکنی

برنج رو اول باید بشوری بعد تو آب خیس کنید دیگه اول یه پیاز سرخ کن ، بعد سیب زمینی هم اگه دوست داری ب ...

دو سوال. 

اول اینکه وقتی  آب بریزیم بجوشه، خب سیب زمینی سرخ کرده له میشه. 

دوم ابن همون استانبولی نیست؟