2777
2789
به‌نظر‌من‌بچه‌هایی‌که‌اعتیاد‌وفقر‌رو‌از‌نزدیک‌دیدن‌کمتر‌میرن‌سمت‌اعتیاد‌چون‌میدونن‌ته‌اش‌چیه‌یه‌جور‌ ...

دقیقا اتفاقا شاید حتی اینها باعث باشه توی زندگی مشترک بهتر باشن ولی متاسفانه اینارو هرکسی درک نمیکنه 

لا حول ولا قوة الا بالله 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا اتفاقا شاید حتی اینها باعث باشه توی زندگی مشترک بهتر باشن ولی متاسفانه اینارو هرکسی درک نمیکنه

قدر‌عافیت‌رو‌کسی‌میدونه‌که‌مصیبت‌دیده‌باشه‌‌وگرنه‌اونی‌که‌همیشه‌تو‌ناز‌ونعمت‌بوده‌قدر‌نعمتی‌رو‌که‌داره‌نمیدونه

قدر‌عافیت‌رو‌کسی‌میدونه‌که‌مصیبت‌دیده‌باشه‌‌وگرنه‌اونی‌که‌همیشه‌تو‌ناز‌ونعمت‌بوده‌قدر‌نعمتی‌رو‌که‌داره‌نمیدونه

قدر‌عافیت‌رو‌کسی‌میدونه‌که‌مصیبت‌دیده‌باشه‌‌وگرنه‌اونی‌که‌همیشه‌تو‌ناز‌ونعمت‌بوده‌قدر‌نعمتی‌رو‌که‌دا ...

قبول دارم حرف شمارو کاملا درسته 

لا حول ولا قوة الا بالله