2777
2789
عنوان

عشق دوم بودن ادما خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 71 پست
بیخیال من خودم هزار بار عاشق شدم عاشق هر کی میشم قبلی انگار هیچوقت وجود نداشته 🤣مگه از نوزادی با یک ...

شما دیگه داعم العاشقین

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

میدونی به ما اشتباه گفتن که عشق اول فلانه بهمان ببین  تو وجود تمام ادما فراموشی هست ادم فراموش میکنه فقد عشق  اول ی چیز داره دیرتر فراموش میشه همین وگرنه قرار نیست تااخر عمر فقد عاشق همون ینفر بمونی  این چیزا چرته بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جملات مبهمی میگین

من که خیلی واضح گفتم حالا هرجاش براتون  مبهم هست بگو تا رفع ابهام کنم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

میدونی به ما اشتباه گفتن که عشق اول فلانه بهمان ببین تو وجود تمام ادما فراموشی هست ادم فراموش میکنه ...

خداکنه همینطور که میگی باشه آخه دیدم بعضیا برگشتن سمت اولی یکم حساسم 

ممنون از نظرتون

ببخشید متوجه نشدم اقا هستین ممنون میشم منو یکم راهنمایی کنین؟

چشم

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اخر جملتون نفهمیدم اصلی منظورتون چی بود؟

عشق‌ شکل تلطیف یافته نیازهای جنسی هست که ما با رنگ مایه هایی از تقدس مخلوطش کردیم و ماورایی میدونیمش . همش خلاصه میشه به نیاز جنسی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .