ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 عنوان پول شوهرم 774 بازدید | 53 پست از این که چندین بار خرج الکی کردم خیلی ناراحت و عذاب وجدان دارم 😭😭😭😭 1404/04/17 | 06:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amkz عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1401 اصلا نداشته باشخرج حال خوبت کردی دیگه زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
دیوانه۲۲۲۲ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5177 بیخیال باو پول برا خرج حالا ی چندبار الکی خرج کردی چیشد مگه پول برا این نیست که خرج بشه حالا دیگه الکی خرج نکن عذاب وجدان نداره
ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 چرا ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس بدی گرفتم چون هیچکدوم واجب و بدرد بخور نبود 😭😭😭پشیمونم چرا اینطوری دست مزد زحمتش رو خراب خروب کردم
ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 بیخیال باو پول برا خرج حالا ی چندبار الکی خرج کردی چیشد مگه پول برا این نیست که خرج بشه حالا دیگه ال ... ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس بدی گرفتم چون هیچکدوم واجب و بدرد بخور نبود 😭😭😭پشیمونم چرا اینطوری دست مزد زحمتش رو خراب خروب کردم
ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 اصلا نداشته باشخرج حال خوبت کردی دیگه ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس بدی گرفتم چون هیچکدوم واجب و بدرد بخور نبود 😭😭😭پشیمونم چرا اینطوری دست مزد زحمتش رو خراب خروب کردم
النازملناز عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 1038 ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس ... شغلش چییع
اردیبهشم عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 853 ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس ... گربه آخه .... اون همه کثیفی و بیماری بیاری تو خونت که چی تازه همه ش هم علافشی ، باید حواست بهش باشه ... هرقدرم واکسن بزنه بازم کثیف ه
دیوانه۲۲۲۲ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5177 ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس ... خب عزیزم شده دیگه ناراحتی نداره توام ادمی
amkz عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1401 ماه پیش الکی رفتم کراتین کردم موهام کلی هزینه شامپو و ماسک اینا امشبم رفتیم گربه خریدم با وسایل حس ... کراتین و ماسک مو و شامپو که از واجبات هر خانومیه مخصوصا توی این فصلوسایل گربه هم واسه این بوده که سرگرم بشی دیگهعذاب وجدان نداره زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2223 کیف کن و حالشو ببر ک اونقدر داری ک میتونی الکی خرج کنی نبود نمیتونسی که 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 کیف کن و حالشو ببر ک اونقدر داری ک میتونی الکی خرج کنی نبود نمیتونسی که 😭😭😭 ن اینطور هم نیست از خودش زده که من اینکارا کنم
ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 کراتین و ماسک مو و شامپو که از واجبات هر خانومیه مخصوصا توی این فصلوسایل گربه هم واسه این بوده که سر ... از جفتش پشیمونم کراتین که دائم باید سشوار با دست باشی گربه هم به شدت نگهداشتنش سخته