2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد تناسخ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 93 پست
خب اگر اینطوره شما روح یک آدمو تصور کن که صد بار تناسخ پیدا کرده . اگر اینطور که میگید از قبل توی نا ...

عزیزم ۳ تا تاپیکای اخرم که درباره اسمن میشه گزارش بزنی؟🥲

"عرب" اصالت منه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم مثلا میگن روح آدم تو عالم زرع میمونه و تصمیم میگیره بیاد ب دنیا یا نهمیبینه چ اتفاقاتی واسش میف ...

پروانه و اینا رو نشنیدم و درستشم عالم ذر هستش . درمورد اعمال آدم تو عالم ذر هم بالاتر گفتم که اصلا دخالتی در نامه اعمالش نداره و قابل قیاس نیست با تکرار زندگی 

خب اگر اینطوره شما روح یک آدمو تصور کن که صد بار تناسخ پیدا کرده . اگر اینطور که میگید از قبل توی نا ...

بله نظر دوستان و شما رو خوندم

برم تحقیق کنم 

جالب تر شد واسم😅😁

قبلش مثلا پیش خودم میگفتم خب برا همینه هی نسل ک عوض میشه آدما باهوش تر میشن و خیلی چیزای دیگه 😁😁😁ولی خب طبق صحبتای شما اصلا ربطی نداره بهش...

میام دوباره نتیجه رو میگم😅خیلی چیزا یاد گرفتم الان 

💔

ب نظر شخصی من و فکر من (صرفا تو ذهن منه اینا ) خدا عدالت رو اینجوری میکنه تو زندگی طرف هر بار یه جور ...

منطقت خیلی اشتباهه عزیزم . مثلا شما هینلر رو در نظر بگیر که در کالبد یک بچه ۵ ساله به دنیا میاد . این بچه الان معصومه و هیچ گناهی نکرده . ولی تو یه زندگی خیلی بد به دنیا میاد . به نظرت حقشه این بچه؟

بله نظر دوستان و شما رو خوندمبرم تحقیق کنم جالب تر شد واسم😅😁قبلش مثلا پیش خودم میگفتم خب برا همینه ...

جهش ژنتیک یعنی هر نسل که براساس آموزش و یادگیری از لحاظ ذهنی پیشرفت میکنن ،توسط دی ان ای به نسل بعد منتقل میشه

یعنی پیشرفت نسل قبل تو ژن های ماست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
جهش ژنتیک یعنی هر نسل که براساس آموزش و یادگیری از لحاظ ذهنی پیشرفت میکنن ،توسط دی ان ای به نسل بعد ...

البته عزیزم جهش ارتباطی به مسائل انتسابی نداره . جهش شاید آی کیو رو بالا ببره اما مسائلی که یک فرد آموخته رو انتقال نمیده مگر در غریزه که  انتخاب طبیعی در حیوانات غرایز سازگار رو انتخاب میکنه که این به نسل بعد میرسه 

نه عالم ذر رده نشده و کاملا تایید شده

چرا عزیزجان از طرفی خیلی ها رد شده

البته به اون معنا رد شده که میگن از قبل خودمون انتخاب کردیم کجا بیایم

به این معنا تایید شده که منظور از عالم ذر وجود عقل و فطرت الهی در همه هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
البته عزیزم جهش ارتباطی به مسائل انتسابی نداره . جهش شاید آی کیو رو بالا ببره اما مسائلی که یک فرد آ ...

بله درست میفرمایین

احتمالش هستولی ترسناکه فکر کن دفعات زیادی دوباره متولد بشیهمین یه زندگی که یادمه دهنمو سرویس کرده حت ...

اره واقعا خیلی سختی کشیدیم 

🤣لک لک ها میتونستن دو قدم اونور تر تو کشور دیگه بندازن پایین ما رو

صاف انداختنمون اینجا

💔