2777
2789
عنوان

وای دخترا میگرن روانیم کرده 😭

103 بازدید | 5 پست

سالهاست چنین حمله میگرنی رو تجربه نکردم 

از ۱۷ سالگی تا الان که ۲۱ سالمه هیچوقت در این حد نبود 

۷۲ ساعته که آروم نگرفته 

بشدت غیرقابل توصیف 

با قوی ترین مسکن هم آروم نشد 

با داروهای میگرنمم آروم نشد

حتی با دکتر رفتن و سرم زدن و چندین آمپول هم آروم نشد 

دلم میخواد با میخ بکوبم تو سرم شاید یذره دردش کمتر شه 

مردم من 

خدا نصیب دشمنم هم نکنه من که روانی شدم

خدایا بس نیست ؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

دردی که ۷۲ ساعته نمی‌ذاره نفس بکشی، اونم با وجود دارو، سرم، آمپول، مسکن، خیلی واضحه که از حالت معمول خارج شده.
 این دیگه فقط یه حمله میگرنی کلاسیک نیست؛ بیشتر شبیه به بحران عصبی جسمیه. 

چندتا دلیل میتونه این وضعیت داشته باشه اول استرس یا فشار عصبیه  حتی اگه تو ظاهر قوی و کنترل‌شده‌ای، ولی بدن همیشه جایِ «دفن‌شده‌ها» رو رو می‌کنه. میگرن‌های مقاوم به دارو خیلی وقتا با استرس، اضطراب، فشار روانی یا حتی سرکوب خشم گره خورده‌ان. دوم بی‌خوابی، پرکاری، کم‌خوری، خوردن غذاهای خاص (مثل پنیر کهنه، شکلات، کافئین)، یا حتی پریود نامنظم، همشون می‌تونن میگرن رو وحشی‌تر کنن از طرفی می‌تونه مقاومت دارویی باشه یا اینکه داروی مناسبت رو دیگه مصرف نمی‌کنی. گاهی وقتا بدن نیاز داره دارو تغییر کنه یا ترکیب جدیدی داده بشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردی که ۷۲ ساعته نمی‌ذاره نفس بکشی، اونم با وجود دارو، سرم، آمپول، مسکن، خیلی واضحه که از حالت معمول ...

آخ چقدر متن پست شما عین یه آب روی اتیشم بود که همه چی رو فهمید 

دقیقاً همه همینایی که نوشتید بودن 

خصوصا که دارم ربطش میدم همش به سردرد و خودمو قوی نشون میدم که استرس ندارم ولی درونم آشوبه 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
آخ چقدر متن پست شما عین یه آب روی اتیشم بود که همه چی رو فهمید دقیقاً همه همینایی که نوشتید بودن خصو ...

برای اینکه بهتر بشی برو  پیش متخصص مغز و اعصاب، نه فقط پزشک عمومی یا اورژانس.شاید وقتشه داروها عوض شن، شاید نیاز به MRI یا بررسی دقیق‌تری باشه.

اگه ذره‌ای امکانش هست، برای یکی دو روز از فضای استرس‌زای الانت فاصله بگیر.کار، گوشی، نور زیاد، حتی صدا بذار کنار. 

از یه روان‌درمانگر یا روان‌پزشک هم کمک بگیر.
چون بعضی از میگرن‌های شدید پشتشون ریشه عصبی یا حتی افسردگی پنهانه.

امیدوارم هرچی زودتر بهتر بشی 

میگرن زجر اوره از یه سن به بعد بدتر میشهه

هرچیم مسکن بیشتر مصرف کنی تواین مواقع بدتر تسدید میکنه قرص خواب بخور که خواب بری جای ساکت اروم دراز بکس سرت بادستمال ببند قطره منتول بزن به پیشونی صورت درد کم میکنه 

شیاف بزار یه ارامبخش خفیف اسنفاده کن بخور اب نمک بدهه ودمنوش بابونه بخور