2777
2789
عنوان

حس میکنم حسودم

143 بازدید | 12 پست

من معلمم یکی از دوستای قدیمیمو دیدم اون مامایی میخونه با چند نفر دیگ ک رفتییم بیرون، اون یکی دوستم همش خانوم دکتر صداش میزد(خودش شغلی نداره)  و هرجا میرسید میگفت این دوستمون پزشکه زنان زایمانه، و دوست ماما به خودش میبالید و پز میداد، الانه ک بگید بوی حسودی میاد ولی حس کم بودن میکردم از اینکه همش به اون افتخار میکردن و منو حساب نیمکردن دلم گرفت اون دوستمم بعد دیدارمون بیو پیجشو عوض کرده دکتر زده

فقط دوست مامانت ک بیوش دکتر زدع:////

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حسود هرگز نیاسود🤣🤣🤣ببخشید خندم گرفت واقعا

خودم نمیدونم حسودی کردم یا حسرت بود چی بود... معمولا ادم حسودی نیستم فقط غبطه میخورم ولی این دفعه فرق داشت

بعد اینکه اون دوستم دکتر دکتر کرد بیو پیجش عوض کرد

ب نظرم اسی تو جمع هاییی ک حس ناکافی بودن بت میدن نرو

با این ادما نگرد

تو در نوع خودت فوق العاده ایی

با کسایی بگرد ک چنتا چیز مثبت بت اضاف کنن چین این رفیقای سمی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خودم نمیدونم حسودی کردم یا حسرت بود چی بود... معمولا ادم حسودی نیستم فقط غبطه میخورم ولی این دفعه فر ...

خودتو دوست داشته باش

معلمی خیلی بالرزشه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰