2777
2789
عنوان

اینجا خیلی خوبه

102 بازدید | 8 پست

چون دوستام(به ظاهر دوستن)همه زندگی خوبی دارن،پدر دکتر و درآمد عالی ،خونه،ماشین،روابط سالم و هدفمند

اما خب من خیلیییییی مقایسه میکنم خودمون رو با اونا،اینکه ما هنوز مستاجریم اینکه ماشینتون خرابه

و کلی مشکل داریم و کتک خوردن مادرمو بارها دیدم و هزارتا چیز دیگه که نمی‌گم سرتون درد نگیره.

موقعی که اینجا نبودم حس میکردم من فقط بدبختم

مشکلات برای کنه فقط

زندگی بقیه خیلی خوبه.

اما اینجا اومدم دیدم همههه یه مشکلی دارن حالا یا کوچیکه یا بزرگ

اون حس مقایسه کردن من کمتر شد

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

زندگی واقعی نه سفیده نه سیاه خاکستریه برای همه

برای بعضیا سفیده،دیدم که میگم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بعضیا سفیده،دیدم که میگم

اونام یه چیزایی توی زندگیشون هست که ازارشون میده ولی الان ادما فقط شدن ویترین واسه نمایش اینکه مثلا زندگی ما بی عیبه

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

اونام یه چیزایی توی زندگیشون هست که ازارشون میده ولی الان ادما فقط شدن ویترین واسه نمایش اینکه مثلا ...

چیزی که اونا رو آزار میده می‌تونه لولش یک باشه

برای ما ده باشه 

آزار برای اونا مثل خوشبختی برای ماست

چیزی که اونا رو آزار میده می‌تونه لولش یک باشهبرای ما ده باشه آزار برای اونا مثل خوشبختی برای ماست

خب به جاش اونا طاقتاشونم کمه اونی که برای ما عادیه بشدت میتونه اونارو ادیت کنه و مهم اینه ادم ادیت نشه وقتی شد چه فرقی میکنه پس همه یه جورایی شبیه همیم

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

کلا هر مشکلاتی راه حل هایی داره بستگی به نوع اقدامات و تلاش پیگیری اون شخص داشته برای حلش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.