2777
2789
فکر نکنم کسی بخره

میخرن 

تو دیوار آگهی بزن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام بفروشمش.. اسکاتیش رنگ طوسیشیراز نیم کیلو غذا خشک داره . ظرف دستشویی و خاک و بیلچه

منم دوبار این غلطو کردم  تحت تاثیر سوشا مدیا بودم ، سختیه نگهداری رو نمی‌دونستم خودم فهمیدم بعد یک هفته چ اشتباه بزرگی کردم، واگذار کردم جفتشون رو ،توبه کردم اسم حیوون میارم دیگ ، وسواس دارم به درد من نمی‌خوره حیوون داری 

سخته 🥲

مگه قبلش نمیدونستی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

لطفا لطفا تو واگذاریش خیلی دقت کن و به خانواده ی مهربون و خوب بده به شرط عقیم سازی، که ازش توله کشی نکنن. اون گربه خوشبخت بشه و اذیت نشه مطمئن باش انرژی مثبتش به زندگیت برمیگرده. این حیوانات پاک و بی گناه ارتباطشون با خدا از ما انسان های گناه کار عمیق و قوی تره

لطفا لطفا تو واگذاریش خیلی دقت کن و به خانواده ی مهربون و خوب بده به شرط عقیم سازی، که ازش توله کشی ...

پوف نامزدم گفتم برام خریده حالا رومم نمیشه بگم پشیمون شدم

منم دوبار این غلطو کردم تحت تاثیر سوشا مدیا بودم ، سختیه نگهداری رو نمی‌دونستم خودم فهمیدم بعد یک ه ...

وای من نامزدم برام خریده حالا رومم نمیشه بگم نمیخامششش و نمیتونم از اون طرف هست تومن دود میشه خجالت میکشم به چیز خوردن افتادم 

پوف نامزدم گفتم برام خریده حالا رومم نمیشه بگم پشیمون شدم

خب خودت که پول به فنا ندادی، نامزدت داده. 

لطفا روت بشه و بهش بگو اگر مسئولیت نگهداریشو نداری. یا خودت واگذارش کن یا بده نامزدت اینکارو کنه اگر بهش اعتماد داری میتونه خانواده ی خوب پیدا کنه برای حیوونکی.حالا چرا پشیمون شدی ؟