ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا دوست پسر اونقدر ارزش نداره اینقدر خودتو تو دردسر ننداز اگر شک داری ردش کن بره در کل آدم بد ذات یک روز ذات واقعیش نشون میده بهت
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
ربطش یعنی اینکه مطمئن باش یارو پا میده بیشتر ریده میشه تو اعصابش ..یارو نه تعهدی داره نه مسئولیتی .. ...
ادم خیانتکار همه جا خیانتکاره چ دوس پسر چ شوهر
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
مگه تعهد صرفا اسم توی شناسنامس،؟ادیگه فرق ما با حیوون همینه ک انسان عقلو شعور داره و میتونه ازش استف ...
شما اصلا متوجه شدی چی گفتم ؟؟دارم میگم الان متاهلاش هیچی از تعهد حالیشون نیست چه برسه به دوست پسر ..این دوره هیشکی تعهد حالیش نیست چه شوهر چه دوس پسر ..