دخی_شیرازی_50 مدیر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 747 عنوان وای دارم میمیرم از حرص سیاوش | مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 48 پست بد ذات کثیف دو رو نجس حروم.زادسسسست ، حررررروم زااادهبا هر کس میشینه بد نفر قبلی میگه و خوب اون رو ....و این روند تکرار میشه وای امشب خیلی حرص خوردم بدبخت نگار چقدر اینو ب عنوان رفیق دوست داره کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم 1404/04/17 | 01:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrry_yr عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1117 مهبد پشت ترانه هست از این نطر خیلب خوبه ولی کلا حق مستقل بودن رو از ترانه گرفته
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18385 وای فقط ک طناز گل داد ب ساهیننننلعنتی میذاشتی یک هفته بگذره از جریان ترانهخیلی ضایع بوددد بابا طناز اول این کارو میخواسته کنه تو لایوم گفته بود ترانه تر زد توش رفت خودش انجام داد نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
دخی_شیرازی_50 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 747 وای فقط ک طناز گل داد ب ساهیننننلعنتی میذاشتی یک هفته بگذره از جریان ترانهخیلی ضایع بوددد وای اون لحظه باید نکاه های شاهین به ترانه میدی ، زیر وشمی چندین بار نگاه های خاص میکرد ، متوجه شدی ؟حالا اگر اول طناز گل میداد بعد یکی دیگه اجراش میکرد پدرش رو در میاوردن که داری تقلید میکنی کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم
آنی_دیلارد عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 383 ما که حرص خاصی نمیخوریم ولی اونی که موذیه نگارهسیاوش واقعا از اول هرچی گفته درست بوده😁 سیاوش گوه زیاد میخوره.
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18385 بهار خیلی رو مخه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6017 بابا طناز اول این کارو میخواسته کنه تو لایوم گفته بود ترانه تر زد توش رفت خودش انجام داد خب دیگه طناز بیخیال میشد چون الان خیلی ضایع شدددد اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18385 مهبد پشت ترانه هست از این نطر خیلب خوبه ولی کلا حق مستقل بودن رو از ترانه گرفته از بس ترانه ببخشیدا عرعر میکنه همش جیع جیغ و گریه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6017 وای اون لحظه باید نکاه های شاهین به ترانه میدی ، زیر وشمی چندین بار نگاه های خاص میکرد ، متوجه شدی ؟ ... نه نفهمیدم 😱😱همون اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18385 خب دیگه طناز بیخیال میشد چون الان خیلی ضایع شدددد آره ولی کلا همه تو برنامه میدونن ایده طناز بود نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
آنی_دیلارد عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 383 بابا طناز اول این کارو میخواسته کنه تو لایوم گفته بود ترانه تر زد توش رفت خودش انجام داد چندش تر از فن عنناز هم مگ داریم😷
کیاصد عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 2285 چه جوری این آت آشغالها رو میبینید؟؟؟ من چند جا موندم چه برنامه گوهیه حالت تهوع گرفتم
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18385 چندش تر از فن عنناز هم مگ داریم😷 خودت چندشی بی شخصیتمن فن هیچکدومشون نیستم چون همشون آدمای بی لولین نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6017 بهار خیلی رو مخه دقیقا🚬 برخلاف تصور خیلیا نه تنها جذاب و زیبا و لوند نیست بلکه ببخشیدا خراااابه خراااااب اه اه آدم حالش بهم میخوره اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18385 چه جوری این آت آشغالها رو میبینید؟؟؟ من چند جا موندم چه برنامه گوهیه حالت تهوع گرفتم دقیقامنم تا قسمت ۱۷ دیدم بدم اومد بعدش دیگه تیک تاک منو سابید از بس تیکه هاشو برام آورد نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A