2777
2789
عنوان

طلاق

77 بازدید | 10 پست

سلام دوستان دوستم میخواد طلاق بگیره اما نمیدونه چیکار کنه شوهرش دست روش مداوم بلند میکنه گوشیشو شکسته موهاشو بدون خواست دوستم زده حتی دست رو پدردوستم هم بلند کرده خواستم بدونم چطوری باید اقدام کنه مدرک هم فقط عکسای کبودی زیر چشم و ایناس که من فکر میکنم چون پزشکی قانونی نرفته مدرک به حساب نمیاد و شوهرش هم انگار میگه طلاق نمیدم دوستمم میگه من با این بدبختی که کشیدم تو زندگیش حتما میخوام مهریه مو بگیرم

پزشکی قانونی بعدم تقاضای طلاق با ادله مستند شاهد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید بره پزشک قانونی شکایت ضرب و شتم کنهمدرک جمع کنهخونه رو ترک نکنه نفقه و مهریه بزاره اجراشکایت زد ...

دوستم الا یه هفتس خونه ی مامان باباشه یعنی الا شوهرش میتونه به دلیل عدم تمکین بهانه بیاره و الا اون کبودیا نیست واسه قبله ولی یه هفته پیش که اومد میگفت قفسه سینم و فشار دادو چنگ زده دستمو بعد یه هفته میشه 

باید بره پزشک قانونی شکایت ضرب و شتم کنهمدرک جمع کنهخونه رو ترک نکنه نفقه و مهریه بزاره اجراشکایت زد ...

دوستم الا یه هفتس خونه ی مامان باباشه یعنی الا شوهرش میتونه به دلیل عدم تمکین بهانه بیاره و الا اون کبودیا نیست واسه قبله ولی یه هفته پیش که اومد میگفت قفسه سینم و فشار دادو چنگ زده دستمو بعد یه هفته میشه 

دوستم الا یه هفتس خونه ی مامان باباشه یعنی الا شوهرش میتونه به دلیل عدم تمکین بهانه بیاره و الا اون ...

میدونم چیزی که میگم برات عجیبه

ولی باید برگرده 

اینبار سعی کنه نره از خونه و شکایت کنه بعد ض ب و شتم

بعدم با یه وکیل خوب شروع کنه وکیل زن بهتره

مردا پشت هم آن

وکیل میگه کی خونه رو ترک کنه خوبه

میدونم چیزی که میگم برات عجیبهولی باید برگرده اینبار سعی کنه نره از خونه و شکایت کنه بعد ض ب و شتمبع ...

من فکر میکنم برگرده ولی شوهرش چون ذاتا هرچی میشه دست بلند میکنه دوستم یه چیزی بگه که دست بلند کنه بعد همونو مستقیم بره پزشکی قانونی شکایت کنه چون دیگه الا پدرو مادرش نمیزارن برگرده شوهرشم پیگیر نشده سند ازدواجشم تو خونه مونده که میگه کلید درضدسرقت و ندارم برم بردارم 

من فکر میکنم برگرده ولی شوهرش چون ذاتا هرچی میشه دست بلند میکنه دوستم یه چیزی بگه که دست بلند کنه بع ...

بره در بزنه 

همسایه ها ببینن رفته کافیه

دادگاه میپرسه توی تحقیق همسایه ها میگن اومده خونه شوهر راه نداده 

اینم میشه