2777
2789
عنوان

چرا من باید از لاشیا خوشم بیاد

144 بازدید | 12 پست

چرا دست میزارم رو هر کسی لاشی بی ادب و لجن در میاد طرف  ....همشون هول انگاری سیرمونی ندارن بعضیا از آقایون یعنی در واقع بیشترشون این طورین 

چرا آدم سالم پیدا نمیشه واقعاً 

یعنی همه آدما اینطورین خسته شدم تا میام اعتماد کنم میفهم گندع طرف 

بهتره کلا سمت نر نری 

تا ی آدمش پیدا بشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بله متاسفانه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره کلا سمت نر نری تا ی آدمش پیدا بشه

تا بحال ت رابطه نرفتم ....خبر مرگم فکر میکردم یه دوست پسر حداقل داشته باشم اما متاسفانه از دو نفر که خوشم اومدش دوتاشونو لجن

تا بحال ت رابطه نرفتم ....خبر مرگم فکر میکردم یه دوست پسر حداقل داشته باشم اما متاسفانه از دو نفر که ...

خداروشکر تاحالا به هیچ نری نریختم رو هم

شما هم برات درس عبرت شه سمتشون نری 

باور کن شاد تری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
احتمالا شما این افراد را بیشتر می پسندی

من غلط بکنم....من خودم سطح نگر نیستم با روح انسانها نگا میکنم چطوری میتونم از اینطور آدمای که فقط به جسم ظاهر گول زنده جهان نگا میکنم خوشم بیاد اخه 

صفر درصد 

رو هم چیه😐رابطه منظورم دوستیه سالمه خانوم

منظور منم همون دوستی سادست 

با پسرجماعت نمیشه رابطه دوستی سالم داشت اقا