2777
2789
بدجور غمگینم....🥀امیدوارم به آرزوت برسی و خیلی زود راهی مشهد بشی و بیای پابوس آقاآمین 🤲

ممنونم عزیزم الهی امین  کاش میومدم حرم و ابقد گریه میکردم کاش الان حرم بودم😭

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تنها امشب ، خیلی وقته ناراحتم.به خاطر هزاران دلیلاولیش اینه که دنبال اینم به خودم برسم ولی هرچی ت ...

اوضاع اقتصادی همه رو پیر کرده😔

ممنونم عزیزم الهی امین کاش میومدم حرم و ابقد گریه میکردم کاش الان حرم بودم😭

انشالله خیلی زود قسمتت میشه...

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

همین ویروس جدیده؟ برادر و خواهر من رو ویروس زده امروز داغون بودن

اره مامانم حالش بده ازینور خودم حالم خوب نیست خوب نمیتونم به بقیه برسم کلافه شدم😭💔

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

اره مامانم حالش بده ازینور خودم حالم خوب نیست خوب نمیتونم به بقیه برسم کلافه شدم😭💔

عزیزم😔😔😔😔😔😔 ایشالله خوب میشین 

😔

یکی از اقوام تزدیک خونریزی مغز ی کرده 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

2790
2778
2791
2779
2792