2777
2789
میگم لطفا تفسیر معتبر معرفی کنین کتاب معتبر تفسیرمعنی آیات مطلقا ربطی نداره

المیزان ج ۱۸ 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

المیزان ج ۱۸

من برام مهمه و برای همین دنبالش هستم

الان تفسیر المیزان کل سوزه جمعه رو خواندم

فقط میگه روایات هست که اگر علم و ایمان مثلا در ثریا باشد مردم فارس به اون دست پیدا میکنن

که خوب این نشون میده که مردم پارس مسلمان می‌شوند که خوب این وعده سالهاست حقیقت پیدا کرده 

چه ربطی به آخر زمان و ظهور داره 

قاعدتا باید در تفسیر اشاره به آخر زمان کرده باشه که نیست 

شما قطعا خودتون خواندین لطفا عکس متنش رو بفرستین 

چون من چیزی که ربطی به ظهور و آخر زمان باشه پیدا نکردم

المیزان ج ۱۸

سوره محمد هم باز همین نقل رو داره

اگر ایمان در ثریا باشد مردمی از پارس به اون دست پیدا میکنن

این ربطی به آخر زمان نداره در تفسیر هم ننوشته ربطی داره

منظور اینه که مردم پارس مسلمان میشوند

کتاب الغیبة نقل از امام باقر هست ک فرمودن قوم فارس زمینه سازان ظهور هستند قتل خون و خون ریزی جرم و ج ...

اینجا امام باقر گفتند قومی از شرق

که یه عده گفتن شاید منظور ایران باشه که البته اگر واقعا منطور ایران بود گفته می‌شد پارس.

شرق میتونه به خیلی از کشورها اشاره داشته باشه که در آینده تعداد مسلمانان اونها بیشتر بشه و ......

سوره محمد هم باز همین نقل رو دارهاگر ایمان در ثریا باشد مردمی از پارس به اون دست پیدا میکنناین ربطی ...

آری شما همان مردمید که برای انفاق در راه (تبلیغ دین) خدا دعوت می‌شوید باز بعضی از شما بخل می‌ورزند، و هر که بخل کند بر ضرر خود اوست و گرنه خدا (از خلق) بی‌نیاز است و شما فقیر و نیازمندید. و اگر شما روی بگردانید خدا قومی غیر شما که مانند شما (بخیل) نیستند (بلکه بسی از شما بهتر و فداکارترند) به جای شما پدید آرد.

این ترجمش درسته؟ اونچه ک عنوان شده از پیامبر ص

سوال پرسیده شده ک آغازگر قیام مهدی موعود چ کسانی هستند پیامبر در اون لحظه این آیه رو خوندن و دست ب روی شانه سلمان فارسی گذاشتن ک از قوم فارس و از مشرق زمین مردم قیام خواهند کرد 

توی ایه هم گفته ک قومی غیر از شما ک بدنبال حق شون هستند و حق ب اون  ها داده نمیشه و جایگزین شما خواهند بود بحث تفسیر خط ب خط قرآن کار من نیست چون علمش رو ندارم ولی اونچه خوندم و دیدم با هم تطبیق دارن و از نظرم معتبر هستند چرا ک ب وضوح شرایط الان رو نشون میده 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

پس در تفسیر المیزان همچین چیزی نیست

عینا گفته نشده اما در شرق ۲ گروه بر دین  و حقانیت تعصب دارند یکی عرب هست ک در قران کنار گذاشته شده گروه دیگه ایرانی ها هستند غیر از اینه ؟ 

معنا پیدا کردن و فهمیدن این موضوع یا هر موضوع دیگه با کنار هم قرار گرفتن چند منبع معتبر امکان پذیره و نمیشه ب یک منبع اتکا کرد روایات ب صورت جزئی نگرانه تر این موضوع رو باز کرده  و البته ک میدونید  ممکنه  بداء رخ بده 

من از خیلی ها تعریف کتاب الفبای مهدویت رو شنیدم ولی خودم نخوندمش هنوز ،،شاید بتونه کمکی بهتون کنه  

عینا گفته نشده اما در شرق ۲ گروه بر دین و حقانیت تعصب دارند یکی عرب هست ک در قران کنار گذاشته شده گ ...

نه لزوما گروه‌های دیگری ممکنه باشن که در آینده بسیار بیشتر ایران حتی مسلمان باشن

من واسه همین خیلی گشتم دنبال مطلب دقیق و آخر به همین میرسم یه عده به میل خودشون این رو ایران تفسیر کردن که البته خودشون ایرانی هستن

پس نمیتونم بپذیرم صد درصد درسته 

اینکه یه ایرانی بگه آره منطور ما هستیم  به عقل من جور نمیاد راستش 

نه لزوما گروه‌های دیگری ممکنه باشن که در آینده بسیار بیشتر ایران حتی مسلمان باشنمن واسه همین خیلی گش ...

دقیقا چ گروهی؟ سراسر منطقه رو گروهک های تروریستی و تکفیری فرا گرفته 

کسی از آینده خبر نداره  توی روایات هست ک قوم فارس آغازگره این جریانه سید خراسانی مردم اهل قم چند هزار سال قبل ک شهری ب نام قم وجود نداشته !! 

البته که نظر شما کاملا محترمه🌸

دقیقا چ گروهی؟ سراسر منطقه رو گروهک های تروریستی و تکفیری فرا گرفته کسی از آینده خبر نداره توی روا ...

از آینده کسی خبر نداره

سالهاست از وقتی بچه بودم هر اتفاقی رو گفتن علائم ظهور 

دوباره همه چی برگشته به روال سابق و ...

الانم به نظر همینه 

سالهای سال قبل ایران مسلمان نبوده و بعد از شیخ صفی الدین در واقع مسلمان ها تعدادشون زیاد شده

از کجا معلوم کشور دیگه ای  اینطور نشه 

ما الانم تنها کشور مسلمان نیستیم

دقیقا چ گروهی؟ سراسر منطقه رو گروهک های تروریستی و تکفیری فرا گرفته کسی از آینده خبر نداره توی روا ...

در تفسیر المیزان نوشته

اگر علم و ایمان در ثریا باشد مردمی از پارس به آن دست پیدا میکنن این حرف حضرت محمد هست

و کاملا اشاره داره به اینکه کشور ایران یه کشور مسلمان میشه  

این رو یه عده از کجا ربط به ظهور دادن معلوم نیست

چون در تفسیرهای اصلی و معتبر همچین چیزی نیست 

از آینده کسی خبر ندارهسالهاست از وقتی بچه بودم هر اتفاقی رو گفتن علائم ظهور دوباره همه چی برگشته به ...

ظهور مسئله ی پنهانی هست و کسی ازش خبر نداره ولی خب خیلی از وقایع قبل از ظهور محقق شده و در دوره ما رقم خورده 

عزیزم قوم فارس بجز ایران کی میتونه باشه؟؟

ما تنها کشور مسلمان نیستیم اما کشور مد نظر ما هستیم 

اینکه گفتن فارس معنیش این نیست ک فقط قوم فارس ،، اقوام دیگه  هم هستند اما نقش ایرانیان موثر تره و مهم تره و اغازگر این امر  و پایان گر سلطه همه جانبه ابّر قدرت ها بدست مسلمانان هست