2821
2789
الانم نیست تضمین میکنم من و شما نخواهیم دید

عجب😐🙄

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم خیلی نزدیک فکر میکنم من ببینمش 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

روآیات کی گفته‌؟ از کی و کدوم کتاب معتبر؟روایت ساختن ساده اس

اینکه ایرانی ها قیام میکنن یا اینکه  ظهور نزدیکه؟ کدومش؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

حالا حرفم یادت بمونه

عزیزم ادعا شما بر چه اساسیه؟

برنامه زندگی پس از زندگی رو می دیدین؟

تو برزخ به یک پیرمرد!!!

گفتند تو آقا امام زمان و ظهور رو میبینی!!!

همه نشانه ها و علائم ظهور در حال رخ دادنه...

علما و مراجع تقلید و ....

همه دارن میگن ما به ظهور خیلی نزدیکیم ...

فکر نمیکنم ما در جایگاه باشیم که بتونیم همچین ادعا هایی بکنیم!

☺️🤗

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

اینکه ایرانی ها قیام میکنن یا اینکه ظهور نزدیکه؟ کدومش؟

هردو 

هردومخصوصا اینکه ایرانی زمینه ظهور رو فراهم میکنه

کتاب الغیبة نقل از امام باقر هست ک فرمودن قوم فارس زمینه سازان ظهور هستند 

قتل خون و خون ریزی جرم و جنایات  ب حد اعلا رسیده 

میگن ک قبل از ظهور منجی جنگی ب راه میفته ک هرگز سرد نمیشه پیامبر ب سلمان فارسی در حجه البداع فرمودن ک قوم شما زمینه سازه 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

کتاب الغیبة نقل از امام باقر هست ک فرمودن قوم فارس زمینه سازان ظهور هستند قتل خون و خون ریزی جرم و ج ...

کتاب معتبر تر 

دومی پیامبر ؟  چه کتابی ؟  کی نقل کرده چون زمان پیامبر کتابت نبوده و نوشتن  حتی قرآن بعد ها نوشته شده 

و قرآن تنها کتابی هست که خوب میدونیم معتبر مونده و دخل و تصرف نشده

در مورد چیزهای دیگه نمیشه مطمئن بود

کتاب معتبر تر دومی پیامبر ؟ چه کتابی ؟ کی نقل کرده چون زمان پیامبر کتابت نبوده و نوشتن حتی قرآن ب ...

قران!! از قرآن معتبر تر هم وجود نداشته و نخواهد داشت ...

ایه ۲ و ۳ سوره جمعه ۳۸سوره محمد عنوان شده ک ایرانیان جایگزین میشن برای آماده سازی ظهور 

تاریخ از گذشته سینه ب سینه بوده پس خیلی از وقایع گذشته ب همین خاطره ک ب دست فراموشی سپرده شده  

قران!! از قرآن معتبر تر هم وجود نداشته و نخواهد داشت ...ایه ۲ و ۳ سوره جمعه ۳۸سوره محمد عنوان شده ک ...

هیچ کدوم ربطی به نظرم نداشت  اصلا و ابدا 

اگر تفسیر کتاب معتبری  می‌شناسید معرفی کنین لطفا

هیچ کدوم ربطی به نظرم نداشت اصلا و ابدا اگر تفسیر کتاب معتبری می‌شناسید معرفی کنین لطفا

اتفاقا تفسیر این آیات جواب سوالتون هست !!

پذیرش یا عدم پذیرش با خودتونه