2777
2789
عنوان

دوست صمیمی همسرم

282 بازدید | 19 پست

من باید درباره یه موضوعی با دوست صمیمی و قدیمی شوهرم که مجرده حتما صحبت میکردم. بهش پیام دادم گفتم میتونیم همدیگرو ببینیم باهم صحبت کنیم گفت نه شرمنده ناموس رفیقم ناموس منه 

حقیقتا فک نمی‌کردم بگه نه انقدر قشنگ جواب بده.پس هنوزم پسر خوب پیدا میشه تو این ممکلت

اینو گذاشتم برا دخترایی که زیادی بد بینن به پسرا و فک میکنن پسر قابل اعتماد پیدا نمیشه دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم . 

نمیتونم بگم خوب کرد

نه بد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حالا فکر نکنه منظوری داشتی گلم

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

میشه بگی چه موضوعی بود که این اقا باید در جریان قرار میگرفت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳