2777
2789
عنوان

مشهدیا هست کسی

108 بازدید | 14 پست

بچه ها من به طرز وحشتناکی یدفه هوای امام رضارو کردم

ینی نمیدونمم چرا

احتمال اینکه بخوام برم حرم تقریبا غیر ممکنه

ولی میشه اگه شما رفتین حرم سفارش منو بکنین به اقا؟💕

دورتون بگردم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

🥺

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

برایکی میخوای بری؟

«گاهی آدم از همهچیز فاصله میگیرد، نه چون چیزی برای گفتن ندارد، بلکه چون دیگر حوصلهی توضیح دادن خودش را به هیچکس ندارد. بعضی سکوتها انتخاب نیستند؛ نتیجه تمام حرفاییاند که شنیده نشدن

من قراره ماه دیگه برم البته دوست ندارم برم به دلایلی حتما یادت میکنم اونجا

مرسی عزیزدلمممم خیلی زحمت میکشی😍😍

من شاید پس فردا بخوام برم 

حاجتت رو اگر دوست داری اینجا یا توی دوستی بگو من برم بگم

«گاهی آدم از همهچیز فاصله میگیرد، نه چون چیزی برای گفتن ندارد، بلکه چون دیگر حوصلهی توضیح دادن خودش را به هیچکس ندارد. بعضی سکوتها انتخاب نیستند؛ نتیجه تمام حرفاییاند که شنیده نشدن

برایکی میخوای بری؟

من شاید پس فردا بخوام برم حاجتت رو بگو

من شاید پس فردا بخوام برم حاجتت رو بگو

وای مرسی عزیزدلم🥺🥺❤️❤️❤️خیلی لطف میکنی

لطفا برام دعا کن کنکور رشته ای که به صلاحمه و حالم توش خوبه رو قبول بشم

و فشار مغزم خوب بشه ..خواهرم اون اتفاقی که به صلاحشه اتفاق بیوفته براش🥺

وای مرسی عزیزدلم🥺🥺❤️❤️❤️خیلی لطف میکنیلطفا برام دعا کن کنکور رشته ای که به صلاحمه و حالم توش خوبه ...

باشه عزیزم یا امروز میرم یا فردا🤍🌈

به احتمال زیاد شاید امروز

وای مرسی عزیزدلم🥺🥺❤️❤️❤️خیلی لطف میکنیلطفا برام دعا کن کنکور رشته ای که به صلاحمه و حالم توش خوبه ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید من ۱۸ نتونستم برم حرم واقعاا ببخشید👈👉  پریود شدم 

هر موقع تونستم برم حتما برات دعا میکنم🌻

سلام عزیزم خوبی ببخشید من ۱۸ نتونستم برم حرم واقعاا ببخشید👈👉 پریود شدم هر موقع تونستم برم حتما بر ...

سلام عزیزدلم خوبی

فدای سرت🩷🩷 خیلی ممنونم غزیزدلم خیر ببینی ان شالله