2777
2789

ما که فعلا دوران عقدیم 

من ۲۸ 

همسرم ۳۱ 

میدونم فعلا چون دوران عقدیم اینطوری و بریم سر خونه زندگی خودمون خبری از این دوق کردنا نیست 

من شوهرم هروقت موهامو فر میکنم ذوق میکنه میگه خیلیییی بهت میاد موی فر ،

منم صبح رفتم حموم اومدم بیرون با نی موهامو فر کردم 😐😁

کسایی که میخوان بدونن چطوری : 

از این نی نوشابه ها هستن که بالاش یه حالت فنری داره اونو تا میکنی به حالت قلاب  یه تیکه کوچولو از مو برمیداری ، بستگی به اندازه ای که میخوای داشته باشه، میزاری نزدیک ریشه مو ،بعد میپیچی دورش ، اخرشم با چهل گیس میبندی فیکس بشه، میزاری بمونه بعد باز میکنی 

خلاصه که حاصر شدم ، ساعت ۱۲اومد دنبالم ، تا دیدم یه لبخند گندهععععع اومد رو لباش ، ولی خدایی خیلییی ناناس شده بودما ، خودمم از دیدن خودم دوق کردم 

انقد جلو اینه رقصیدم و قر دادم دوباره عرق کردم بعد حموم😐

شما چیکار کنید شوهرتون براتون ذوق میکنه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهری که نگاه همه ی زنهای خیابون نکنه زیبایی زنش به چشمش میاد و ذوق می‌کنه ربطی به عقد و بعد عروسی ه ...

ولی بعد عروسی همه چی عادی میسه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

کی گفته بعد ازدواج ازین خبرا نیست؟؟؟ تکذیب میکنم. بستگی به خودتون داره که بخواین عشقتونو زنده نگه  دارین یا نه.

من وقتی موهامو با ۳۳ سال سن خرگوشی می بندم ذوق میکنه🤪

الهی به امید خودت...  
اره مادرم هست ولی پدرم نیستمیرم اتاقم

چه خوب 💙

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

انشالله شما به زمان من نرسی. ما هم اولش گل و بلبل بودیم. تهش اینه.انشالله دل شما همیشه خوش باشی.

قربونت برم عزیزم 

انشالله شمام مثه روزای اول میشید دوباره

به زمانبندی خدا شک نکن❤️