2777
2789
عنوان

کلاس نهم

722 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

من قراره امسال برم نهم

کسایی که امسال قراره برن دهم یا کلاس بالاتر 

لطفا بهم بگید نهم سخته 

میخام از الان برخی فرمول و نکاتش رو بخونم

شاید مسخرم کنید ک الان وقتش نیست و فلان

ولی من معدل خوبی نداشتم امسال

میخام کتاب های یکی از بچه فامیل رو بگیرم و بشینم دوره کنم

میتونید بهم بگید کدوم فصل علوم و ریاضیش براتون سخت بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علوم و ریاضی و عربی شو باید بخونی از اول چون بهم مربوطه اکثراً ، مثلا علوم قسمت شیمی و فیزیکشو بخون زیستش آسونه داخل خود سال تحصیلی میتونی بخونی نمره خوب بیاری

ولی ریاضی عربی رو از اول بخون زبانتم اگه ضعیفی یه مرور کوچولو بکن اگه هم که زبانو اوکی لازم نیست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

علوم و ریاضیش کلا سخته خیلی باید بخونی

علوم رو میتونه حفظ کنه ریاضی رو بیچاره میشه😂🤏🏻

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من امسال نهم رو تموم کردمممم واقعیتش رو بگم سخت ترین سال تحصیلیم بود😂خداروشکر تموم شد

به نظرم خیلی خوبههه میخوای پیشخوانی کنی ،چرا بد باشه☺️❣️

من خیلی در طول سال سر ریاضی اذیت شدم با اینکه همیشه هشتم و هفتم ریاضیم ۲۰ بود ،پس بهتره بیشترین تمرکزتو روی ریاضی بزاری و فیلم های آموزشی نگاه کنی و کلا یجوری خودتو قوی کنی

و دوم علومه ، علوم یادت میره اگه الان بخونی ولی در طول سال سعی کن هر جمعه یا کلا ۱ روز کلا برای علومت باشه🙃❣️

رشته چی میخوای بری؟🌿

برای من دعا کن من جمعه آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان دهم دارم😪💫

🙂🍃
من امسال نهم رو تموم کردمممم واقعیتش رو بگم سخت ترین سال تحصیلیم بود😂خداروشکر تموم شدبه نظرم خیلی خ ...

وا منم مث تو ٱزمون نمونه دارم 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"