2777
2789
قرص اصلیش لوپرامیدهولییییی احتیاط کنبرا کسیه ک خیلیییی اسهالش شدید شدهوقتیم قطع شد نباید بخوره اصلاا ...

برای دیابتی ضرر نداره؟

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

اسمش چیه

بزار عکسش و میزارم ،نخود نیشابوریه فک کنم ..ببین نخودش ریزتر از بقیه نخوداست ،بری آجیل فروشی تشخیص میدی،بقیه درشترن بنسبت این 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دیابتی ضرر نداره؟

سرچ کن گوگل 

ضرری باشه یقینن همون اول مینویسه

تداخل داروییاشو چک کن

لوپرامید برا اسهال شدیده

دیفنوکسیلات هم بند میاره و برای دلپیچه ست

شربت دی سیکلومین توصیه میکنم حتما داشته باش

مثلا لوپرامید خوردی 

دلپیچه یکم میمونه

شربت دی سیکلومین بخور

🔴 یه چیز بی ضرری ک این وسط هست کپسول فمی لاکت

ک پروبیوتیکه

بعد غذا بخور یکی 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

موز

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

سرچ کن گوگل ضرری باشه یقینن همون اول مینویسهتداخل داروییاشو چک کنلوپرامید برا اسهال شدیدهدیفنوکسیلات ...

باشه میزنم 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

فندق بگیر پودر کن

بریز تو ماست

سه سوته اوکیه

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)