2777
2789
عنوان

اونایی ک کنکور فرهنگیان دادن و قبول شدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
حداقل تر از ۵۰۰۰ بود عزیزم ۲۵ درصد زدم، آنچنان بد هم نبوده فکر کنم

من هوش ۴۳ زدم تعلیم ۶۳ بازم میترسیدم دعوت نشم

تعلیم و هوش و هرکدوم چند زدی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اسی چرا انتخاب رشته نکردی خب

امسال هدفم نبود پزشکی میخواستم که با اومدن نهایی ها واسم آرزو شد 

میگم ای کاش رفته بودم فرهنگیان

مرسی از اینکه تو تاپیکم شرکت کردی

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هوش ۴۳ زدم تعلیم ۶۳ بازم میترسیدم دعوت نشمتعلیم و هوش و هرکدوم چند زدی

آفرین من کلا منابع و هیچی نخوندم 

توی رنج ۲۵ بودن

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

امسال هدفم نبود پزشکی میخواستم که با اومدن نهایی ها واسم آرزو شد میگم ای کاش رفته بودم فرهنگیانمرسی ...

میخوای بمونی پشت؟ 

من خودم ۲ سال پشت بودم 

امسال تازه دعوت شدم 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

میخوای بمونی پشت؟ من خودم ۲ سال پشت بودم امسال تازه دعوت شدم

آرههه واسه دندون ان شالله 

وای اتفاقا نیازت داشتم، میشه یکم راهنماییم کنی 

من دندون میخوام، میگن سال به سال بدتر میشه وضع درسی راسته؟ پشت کنکور موندن خیلی اذیت کننده اس درسته؟ 

عزیزم تراز فرهنگیان با تراز ازمون کنکور فرق میکنه اون مهمه

بله متوجهم ولی هردو باید بالای ۵۰۰۰ باشه برای انتخاب رشته

آرههه واسه دندون ان شالله وای اتفاقا نیازت داشتم، میشه یکم راهنماییم کنی من دندون میخوام، میگن سال ب ...

من رشتم انسانیه 

پشت کنکور بودن اگه هدفت برات مهم تر از حرف فک و فامیل باشه اتفاقا خیلی مسیر فکریت رو درست هم میکنه 

انشالله موفق میشی سال بعد✨️

میخوای بمونی پشت؟ من خودم ۲ سال پشت بودم امسال تازه دعوت شدم

توی مصاحبه چیا ازت پرسیدن؟ میشه بگی

توی مصاحبه چیا ازت پرسیدن؟ میشه بگی

فرق ولی فقیه و مرجع تقلید

معلم پوشش چجوری باید باشع 

ارایش میکنی

همیشه پوششت اینه 

فامیل تورو ادم چادری میشناسن

اختیارات رهبر

وظیفه ما نسبت ب رهبر 

انتخابات شرکت میکنی

نماز ایات چجوریه

سجده سهو چجوریه 

رکعت سوم نماز ۳ روعتی حالت قیام چی میگیمسیاسی همین درمورد رهبر فقط

نظر شخصی خودت نسبت ب رهببر چیه

اخرین سخنرانی رهبر کی بود و چی بود 

مسیر راهپیمایی

اخرین بار کی راهپیمایی رفتی 

ذکر تشهد 

من رشتم انسانیه پشت کنکور بودن اگه هدفت برات مهم تر از حرف فک و فامیل باشه اتفاقا خیلی مسیر فکریت رو ...

مرسیی خانم معلم 

بدون شک من اگه انسانی بودم میرفتم فرهنگیان و دبیر ادبیات می شدم چون خیلی علاقه دارم

امیدوارم موفق باشی تو کل زندگیت 

مرسیی خانم معلم بدون شک من اگه انسانی بودم میرفتم فرهنگیان و دبیر ادبیات می شدم چون خیلی علاقه دارما ...

عزیزی 

انشالله ک هر چی ب صلاحته اتفاق بیفته و خوشحال شی 

من دقیقا امسال اونجایی خندیدم ک پارسال زار میزدم

باور کن ک هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه

فرق ولی فقیه و مرجع تقلیدمعلم پوشش چجوری باید باشع ارایش میکنیهمیشه پوششت اینه فامیل تورو ادم چادری ...

مرسیی🤍

اها اوکی پس میگم از تراز و نمره و اینا سردر میاری؟ میتونی کمک کنی ببینی این نمره ها و ترازم چی میتو ...

از سایت های تخمین استفاده می کنم حقیقتا