2777
2789

واسه من زده بود 

داوطلب گرامی با توجه به این که کدام نمره حد نصاب آزمون سراسری( کنکور) و حد نصاب آزمون اختصاصی فرهنگیان را در گروه آزمایشی« علوم تجربی» دارا می باشید، مجاز به انتخاب رشته آزمون فرهنگی در این گروه آزمایشی هستید. 

ولی انتخاب رشته نکردم و این هم پایینش زده

داوطلب گرامی، شما برای شرکت در مرحله ارزیابی شایستگی معلمی معرفی نشده اید

یعنی چی؟! آخرش من قبول شده بودم یا نشده بودم؟ 

یعنی اگه انتخاب رشته میکردم دعوت به مصاحبه می شدم؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

انتخاب رشته مجاز بودی

انتخاب رشته میکردی ممکن بود دعوت بشی مصاحبه ممکن بود نشی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوت نشدی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بله اگه انتخاب رشته می‌کردید امکانش بوده که دعوت شید ...

نه دیگه انتخاب رشته کرده یا نکرده ولی دعوت ب مصاحبه نشده

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اسی چرا انتخاب رشته نکردی خب

انتخاب رشته مجاز بودیانتخاب رشته میکردی ممکن بود دعوت بشی مصاحبه ممکن بود نشی

واقعا؟ 

چون من به همه گفتم قبول شدم ولی انتخاب رشته نکردم 

یهو این رو ندیدم گفتم نکنه قبول نشدم دارم دروغ میگن به مردم... 

پس خداروشکر 

چیزی درمورد اینکه هفته آینده واسه افراد جامونده انتخاب رشته باز میشه شنیدی؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ایشون انتخاب رشته نکردن 

حالا اگه انتخاب رشته رو انجام میدادن امکان اینکه دعوت به مصاحبه بشن بوده ..

ولی این خانم کلا انتخاب رشته نکرده که بخواد دعوت بشه یا نشه 

(مجاز به انتخاب رشته بودن ..‌)

وقتی انتخاب رشته نکرده برای چی دعوت شه ؟برای پوچ ازش مصاحبه بگیرن ؟

فک کردم کرده  و نشده! 

ایشون انتخاب رشته نکردن حالا اگه انتخاب رشته رو انجام میدادن امکان اینکه دعوت به مصاحبه بشن بوده ..و ...

اوک

عزیزم انتخاب رشته میتونستی بکنی ک شاید دعوت ب مصاحبه شی

اما انتخاب رشته نکردی

مگه ترازات چند بود 

نه عزیزم حداقل تراز که ۴۰۰۰ برا انتخاب رشته رو داری ولی چون دفترچه فرهنگیان درصدای خوبی نداری زده فر ...

حداقل تر از ۵۰۰۰ بود عزیزم 

۲۵ درصد زدم، آنچنان بد هم نبوده فکر کنم