2777
2789

سر یه مسائلی که پیش اومد و طولانیه نمیتونم توضیحشون بدم با دوتا از دوستام قهر شدم یک ساله ، البته اینو بگم هردو طرف مقصر بودیم تقریبا الان من هوای آشتی زده به سرم نمیدونم اگه برم آشتی کنم خودمو کوچیک کردم یا نه 🤦🏻‍♀️ یه چیزاییم یادم میان پشیمون میشم مثلا پارسال ایام محرم من به یکیشون چندبار پیام دادم باهام هماهنگ کنه که باهم بریم بیرون ولی جوابمو نداد اصلا شبش دیدم همراه اون دوستم اومدن دوتایی و رسما منو به هیچ جاشون نگرفتن سر این خیلی ناراحت شدم امسالم به من نگفتن ولی کل این شبا رو باهم میومدن بیرون یا اینکه کلا اول من با هرکدوم صمیمی تر بودم درواقع اون آدمی بودم که دور هم جمعشون میکردم و باعث گرمی این دوستی بودم اما الان انقدری باهم دوتایی صمیمی شدن که انگار منی وجود نداشتم تو این یک سال یه بارم خبر نگرفتن ازم تا همین چند وقت پیش توی هیئت دیدن منو و همراه مامان یکیشون اومدن احوال پرسی کردن

ببخشید طولانی شد خیلی مفصله داستانش همشو بخونین خواهشا بگین چیکار کنم بیخیال دوستای قدیمم بشم یا بیخیال غرورم بشم و من پیش قدم بشم برای آشتی

اصلا نرو

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته گذشته رو فراموش کنی 😭

نخیرم خیلی ام آسونه

توهیچ نیازی ب اونانداری

اینو تو کلت فرو کن

امام علی میگه

هیچ ذلتی را بدتر از این ندیدم ک دلم مشغول کسی باشد ک دلش با من نیست

محتوای حدیث همین بود حالا نیاین گیر بدین

نخیرم خیلی ام آسونهتوهیچ نیازی ب اونانداریاینو تو کلت فرو کنامام علی میگههیچ ذلتی را بدتر از این ندی ...

نیاز که ندارم واقعا درسته ولی دلم برای اون زمان تنگ شده 🥲 باید این حدیثو واقعا با آب طلا نوشت خیلی حقه

چجوری بیخیال باشم واقعا حرصم میگیره 😭

چجوری نداره ب خودت یاداور کن اونا تو رو نمیخوان

بپذیر ک دوستیتون تموم شده

زندگی ک تموم نشده

آدمایی هستن ک از شوهری  ۱۰ یا ۱۵ سال باهاش زیر یه سقف زندگی کردن بچه دارن کلی لحظات تلخ و شیرین با هم تجربه کردن میبینی جدا میشه و میگذره  بعد یه مدت واسش طبیعی میشه 

حالا شما نمیتونی یه دوتا دوست رو فراموش کنی 

فردا روز خدای نکرده عاشق شدی و مجبور بشی جدا شی میخوای چیکار کنی 

یا سنت کمه یا خیلی وابستگی افراطی بدی داری واقعا 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
چجوری نداره ب خودت یاداور کن اونا تو رو نمیخوانبپذیر ک دوستیتون تموم شدهزندگی ک تموم نشدهآدمایی هستن ...

متاسفانه آدمیم که در ظاهر نشون میدم هیچی برام مهم نیست و هیچ اهمیتی نمیدم اما یه عادت مزخرفی که دارم اینه که تااا مدت ها ذهنم درگیره فراموش کردن آدما و خاطرات خیلی برام سخته حتی با گذشت چند سال کاش فکر و ذهنمم بیخیال گذشته بشه 🤦🏻‍♀️

جز پشیمانی هیچ سودی واست نیاره من خودم کشیدم درکت می کنم.دوست واقعی فقط خدا

بنظرتون هربار یه جا دیدمشون و اومدن سمتم همه اینارو بهشون بگم که چیکار کردن و چرا به اینجا رسیدم ؟ آخه اون شبی که میگم دیدمشون یکیشون گفت چه خبرا نیستی غیب شدی و فلان کم پیدایی