2777
2789
عنوان

یعنی فکر کرد ساعتشو من دزدیم😐

157 بازدید | 14 پست

سلام 

بچها چند وقت پیش با (پارتن.رم) رفتم  بیرون بعد صبحش پبام داد یاعتمو تو کافه جا گذاشتم و با داذاشم اونجارو زیرو رو کردیم ندیدم 

منم دلداری دادمو و اینکه بهش گفتم دوباره برع سر بزنه و دوربینارو چک کنه 

بعد گفت اعصابم خیلی خرابه ۱۵ میلیون قیمتشه و..‌‌. و اینو بگم از شانسم منم همون موقع از یاعتش پرسیده بودم که چه خوشگله  

یهو چند ساعت بعد بهم پیام داد آیسو میای بریم کافه دنبالش بگردیم گفتم مگه شب با داداشت نگشتب من چرا؟

گفت توهم بیای بهترع برای شاهدی آخه چون تو اونشبم بودی😐

بعد من از اون موقع تاحالا خیلی بهم برخورده و کلا باهاش سردم 

یجوریم حس میکنم اون بهم شک کرده بود بنظر شما درست میگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته با همید

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

همراهش برواصرارکنیددوربین کافه ببینید الان موقع قهروسردشدن نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو دوربینارو چک کنن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همراهش برواصرارکنیددوربین کافه ببینید الان موقع قهروسردشدن نیست

اتفاقا حاضر شدم که برم از کارمم زدم ولی بعدش بهم گفت که پیداش کرده دست صاحب کافه بوده و انکار کرده 

چبزی که ناراحتم کرده سوالش از من بود