2777
2789
عنوان

یه سوال مهمم

106 بازدید | 15 پست

به نظرتون تصمیم بازیگر شدن توی یه کشور انگلیسی زبان برای یه دختر 14 ساله که از 7 سالگی عاشق بازیگری بوده رویای پوچیه ؟؟

حقیقا در مورد دخترمه دوست دارم نظر افراد مختلف رو بدونم تا بتونم اگاهانه راهنمایی ش کنم

نه عزیزم اصلا پوچ نیست انگلیسی کاری نداره من اینو میگم چون مترجم زبان انگلیسی هستم اصلا نگران نباشید و بهش امید بدید حتما بهش بگید زبان رو کامل تموم کنه و داخل کشور خودمون ایران هم کلاس بازیگری و تئاتر بفرستیدش و به تئاتر ببریدش تا لذت ببره و مصمم ادامه بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا پوچ نیست انگلیسی کاری نداره من اینو میگم چون مترجم زبان انگلیسی هستم اصلا نگران نباشید ...

خب اخه مثلا جایی مثل امریکا واقعا فکر نکنم بتونه چزی که میخواد بشه

ویدئو مصاحبه " آنوشا با علی ضیا " رو ببینید!!

شاید آنوشا دیگری در راهه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خب اخه مثلا جایی مثل امریکا واقعا فکر نکنم بتونه چزی که میخواد بشه

این چه حرفیه میزنید واقعا مادر هستید؟ اگه مادر بودید با جان و دل بچه‌تون رو حمایت می‌کردید 

من بهتون گفتم اگه واقعا میخواد باید رشته بازیگری برداره و دانشگاه هم بازیگری بخونه زبانش رو هم خوب بخونه و کلاس بازیگری و تئاتر هم بره اونوقت می‌تونه موفق بشه

این چه حرفیه میزنید واقعا مادر هستید؟ اگه مادر بودید با جان و دل بچه‌تون رو حمایت می‌کردید من بهتون ...

بله عزیزم حق با شماست ولی به منم حق بدین خب دلم میسوزه وقتی ببینم بچم تلاش میکنه و به جایی نمیرسه ولی خب بازم بابت نظرتون ممنونم کمک بزرگی کردین

ویدئو مصاحبه " آنوشا با علی ضیا " رو ببینید!!شاید آنوشا دیگری در راهه...

دیدم و واقعا ادم خیلی تاپ و معروفی نیس و خود من به شخصه با دیدنش نا امید میشم از اینده دخترم

یعنی نظرتون اینه که یه جوری بکشونمش سمت کار دیگه ای ؟؟

بنظر من اگه آشنایی چیزی دارید ببرید پشت صحنه کارارو ببینه اونوقت شاید خودش خوشش نیاد 

نمیتونم بگه نره سمت این کار فقط اینو میگم ک جوانب مختلف و بسنجید چون واقعا با بقیه ی مشاغل خیلیییییی متفاوته

بنظر من اگه آشنایی چیزی دارید ببرید پشت صحنه کارارو ببینه اونوقت شاید خودش خوشش نیاد نمیتونم بگه نره ...

اتفاقا مدام میره پشت صحنه سریال هارو دانلود میکنه میبینه و خیلی علاقه داره ولی خب هر شغلی نکات منفی داره و به قول شما این یکی خیلی متفاوته حتما به نظر محترمتون فکر میکنم عزیزم ممنونم

اتفاقا مدام میره پشت صحنه سریال هارو دانلود میکنه میبینه و خیلی علاقه داره ولی خب هر شغلی نکات منفی ...

البته من منظورم اون پشت صحنه نبود پشت صحنه واقعی رو میگم خیلی متفاوته 

امیدوارم موفق باشه 

دیدم و واقعا ادم خیلی تاپ و معروفی نیس و خود من به شخصه با دیدنش نا امید میشم از اینده دخترم

طرف تک و تنها از ایران پاشده و از انگلستان شروع کرده بازیگری خونده امروز رسیده به هالیوود آمریکا، ساکن لس‌آنجلس و ...

نامید شدید!! جالبه...

امیدوارم هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه. 🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.