نه عزیزم اصلا پوچ نیست انگلیسی کاری نداره من اینو میگم چون مترجم زبان انگلیسی هستم اصلا نگران نباشید و بهش امید بدید حتما بهش بگید زبان رو کامل تموم کنه و داخل کشور خودمون ایران هم کلاس بازیگری و تئاتر بفرستیدش و به تئاتر ببریدش تا لذت ببره و مصمم ادامه بده
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
خب اخه مثلا جایی مثل امریکا واقعا فکر نکنم بتونه چزی که میخواد بشه
این چه حرفیه میزنید واقعا مادر هستید؟ اگه مادر بودید با جان و دل بچهتون رو حمایت میکردید
من بهتون گفتم اگه واقعا میخواد باید رشته بازیگری برداره و دانشگاه هم بازیگری بخونه زبانش رو هم خوب بخونه و کلاس بازیگری و تئاتر هم بره اونوقت میتونه موفق بشه
اتفاقا مدام میره پشت صحنه سریال هارو دانلود میکنه میبینه و خیلی علاقه داره ولی خب هر شغلی نکات منفی داره و به قول شما این یکی خیلی متفاوته حتما به نظر محترمتون فکر میکنم عزیزم ممنونم
دیدم و واقعا ادم خیلی تاپ و معروفی نیس و خود من به شخصه با دیدنش نا امید میشم از اینده دخترم
طرف تک و تنها از ایران پاشده و از انگلستان شروع کرده بازیگری خونده امروز رسیده به هالیوود آمریکا، ساکن لسآنجلس و ...
نامید شدید!! جالبه...
امیدوارم هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه. 🌱
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.